Ankara'da, bir bankanın ATM'lerine para transferi için gelen güvenlik görevlilerini silahla etkisiz hale getiren ve 400 bin lirayı alarak kaçan soyguncular yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde görevli polisler, 9 Ağustos Çarşamba akşamı Yenimahalle ilçesindeki Ostim Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 100. Yıl Bulvarı'nda yer alan bankaların ATM cihazlarına para transferi yapan bir firmanın 2 güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirerek, 400 bin lirayla kaçan soyguncuları yakaladı.

Aksiyon filmlerini aratmayan bir plan yapmışlar Gasp Büro Amirliğinde görevli ekiplerin titiz çalışmaları neticesinde yakalanan soyguncular, adeta aksiyon filmlerini aratmayan bir planla soygunu gerçekleştirmişler.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde soyguncuların, ATM cihazına para transferi yapan güvenlik görevlilerinden 15 dakika önce bankanın arkasındaki ağaçlık bölgeye plakasız bir motosikletle gelerek bekledikleri görülüyor. Ardından zırhlı para nakil aracıyla gelen güvenlik görevlileri, cihazlara para yüklemeye çalıştıkları sırada kar maskeli soyguncular tarafından silahla etkisiz hale getiriliyor. Zanlıların toplam 400 bin lirayı alarak uzaklaştığı da ATM'nin güvenlik kameralarına yansıyor.

Yorumlar 0 Yorum Var