Balıkesir’de görevli Teğmen Kemal Özdemir’in İstanbul’daki düğününe katılamayan askerleri, komutanlarına sürpriz video hazırlayarak büyük bir jest yaptı. Askerlerin marşlı videosunun düğünde izlenilmesi ise duygusal anlar yaşattı. 

Balıkesir’de vatani görevini yapan askerlerin çok sevdikleri komutanlarından Teğmen Kemal Özdemir, İstanbul’da düzenlediği düğün ile dünya evine girdi. Askerleri komutanlarının en mutlu günlerinde ise yanlarında olamadı. Özdemir’in düğününün yapılacağı salon ile önceden görüşen askerler, kendi yazdıkları marşı söyleyerek video klip haline getirdi. Komutanları düğün günü eşi ile sahneye çıktığı anda aniden sinevizyonda beliren video ile Teğmen Özdemir ve salondakiler bir anda şaşkına döndü. Askerlerin komutanlarına hazırladığı bu güzel jest davetlilere ve yeni evli çifte duygusal anlar yaşattı.

“Bizlere askerliği sevdiren komutan”

Askerlerin hazırladıkları videolu mesajda ise, “Bazı komutanlar vardır gece gündüz şafak sayan askerlere şafak saymayı unutturan. Gurbet özlemi ile anne baba arkadaş sevgisi aratmayan. Bizlere askerliği bıktıran değil askerliği sevdiren komutan, bize saygıyı sevgiyi öğreten komutan, Kemal komutan, Kemal Teğmen’in aslanları 1.batarya” sözleri yer aldı. Mehmetçik’in yazdığı marşta ise şu sözler yer aldı, “Şu topçular inletsin, hainleri mahvetsin. Yakarım bu dünyayı, Kemal Teğmen emretsin. Komutanım mutluluklar.”

Yorumlar 2 Yorum Var
  • ilkay 15.10.2017 19:53
    çok içten olmuş
  • Paşam123 15.10.2017 10:58
    Asil milletin, asil komutanları ve asil askerleri...