Belçika medyasının sık sık Türkiye aleyhinde yayınlar yapması üzerine Türk hack grubu Cyber Warrior Akıncılar grubu, ülkenin yayın organlarını hackledi. Son günlerde Avrupa medyasında sıkça yer alan ve Türkiye’ye yönelik aleyhte algı oluşturmayı amaçlayan yayınların ardı arkası kesilmiyor. Benzer şekilde Belçika medyasının da sık sık aleyhte yayınlar yapması üzerine Türk hack grubu Cyber Warrior Akıncılar grubu harekete geçti. Akıncılar grubu, başta Belçika’nın resmi yayın kuruluşları olmak üzere, pek çok televizyon ve haber sitelerine karşı siber saldırılar gerçekleştirdi.

Hacklenen siteler arasında Belçika devlet kanalı RTL olmak üzere bir çok haber sitesi de hacklendi. Akıncılar grubu bu sitelere ait sayfalara koydukları indexler üzerinde "OSMANLI GERİ DÖNDÜ!" ifadesi ile Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına yer verdi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Ben. 26.10.2017 09:16
    Bizde üniversite imtihanını kazanamamış kişiler bazı kurumların başına gelebiliyor. Böyle gençler devlet kurumlarına kazandırılmalı. Armutu bile alırken seçiyoruz.