Almanya'nın başkenti Berlin'deki The General Assembly'de konuşma yapan Türk yazar Tuğrul Selmanoğlu, batıdaki insan hakkı ihlallerini ve halen süren soykırımları görmezden gelerek Türkiye'deki terörle mücadeleyi, demokrasiyi eleştiren ve soykırım iddialarını sürdüren batılı konuşmacıları sert sözlerle eleştirdi.

Selmanoğlu, dünya genelinde batılı ülkelerin yaptıklarını tek tek sayınca konuşmacılar suspus oldu. Seyirciler arasından laf atmaya kalkan provokatörlere ise verilerle yanıt verdi.

IRAK'A DEMOKRASİ

"Bu nasıl bir demokrasi? Yoksa Amerika'nın Irak'a getirdiği türden bir demokrasi mi? 1,5 milyon insanın canına kıyan türden bir demokrasi mi? Siz demokratsınız biz değiliz öyle mi?

SREBRENİTSA KATLİAMI

Srebrenitsa'da 5.000 masum insanın katlinden sorumlu ve her geçen gün güçlenen ırkçı bir lidere sahip Hollanda demokratik, biz değiliz öyle mi?

İSRAİL ZULMÜ

Sizin Ortadoğu'da tek demokrasi olarak gördüğünüz İsrail'in Gazze'deki Müslümanlara bomba olarak yağdırdığı demokrasiden mi bahsediyorsunuz? İsrail demokratik biz değiliz öyle mi? Sizin bahsettiğiniz türden demokrasiyi biz çoktan geride bıraktık.

MÜLTECİLERE TAVIR

Sizin "demokratik değil" dediğiniz Türkiye son yıllarda AB devletlerinin tamamından daha fazla insani yardım yapmıştır. Sizin demokratik değil dediğiniz Türkiye 4 milyon mülteciye vatan oldu. Bu AB'nin tamamının 5 katı.

Sadece konuşmuş olmak için konuşmayın. Demokrasiden değil anladığınız şeylerden bahsedin."

Yorumlar 71 Yorum Var
  • arif 07.11.2017 12:50
    mükemmel bir konuşma olmuş yerle yeksan etmişsin ordaki ne amaçla geldiği bilinmeyen dünyada olan biteni takip edemeyen ve çözüm üretemeyen sahte insan nüsvettelerine
  • Necdet 07.11.2017 10:57
    Allah senden razi olsun.Kendini begenmislere fırsat buldukça söyle kardes.
  • Selçuk GÖRMEZER 07.11.2017 09:19
    helal sana kardeşim Allah razı olsun senden ve senin gibi kardeşlerimizden
  • EMİNE 07.11.2017 08:34
    helal olsun bunların sürekli yüzlerine vuracaksın......
  • MEHMET KAVAK 07.11.2017 08:22
    asrslan abim kim tutar seni yüreği kocaman türk aşkı dolu abim
Daha fazla yorum görüntüle