A Milli Futbol Takımı, 9 Kasım Perşembe günü deplasmanda Romanya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen idmanı TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile TFF Başkan Vekili Ali Dürüst de izledi.

İdmanın 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, milli takım bu bölümde koşu yaptı. A Milli Takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Ay-yıldızlı ekip, Romanya karşılaşması için yarın Cluj şehrine hareket edecek.

Barış Yardımcı aday kadroya çağırıldı

A Milli Takımın aday kadrosunda bulunan Kaan Ayhan'ın ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle, Bursaspor'dan Barış Yardımcı da aday kadroya dahil edildi. TFF'den yapılan açıklamada, Almanya 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ın, sağ ayak bileği burkulması sonrasında milli takım sağlık ekibince yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda ayak bileği eklem kapsülünde ve bağlarında zedelenme saptanarak tedavisine başlandığı belirtildi.

Futbolcunun sakatlığının kamp döneminde planlanan özel maçlar süresince iyileşmeme ihtimali göz önüne alınarak, kadronun Barış ile takviye edilmesi uygun bulunduğu aktarıldı. Barış'ın, bu akşam A Milli Takım'ın Riva'daki kampına katılacağı ifade edildi. Açıklamada ayrıca, kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle yapılan görüntüleme tetkikleri (MRG) sonucunda ciddi bir yaralanma bulgusu saptanmayan Çağlar Söyüncü'nün de uygulanan tedaviye hızla yanıt verdiği ve bu akşamki antrenman programına dahil edildiği de aktarıldı

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek