Kayseri'de halk otobüsü bir otomobile çarptı. Kaza anına şahit olan bir vatandaş da önce kazaya baktı, sonra ellerini arkasına bağlı bir şekilde yoluna devam etti.

Kayseri'de meydana gelen kazalar, MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. Kameralar tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen bir kaza saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, ışıklarda duran bir otomobile halk otobüsünün çarptığı ve çarpmanın şiddetiyle otomobilin yarısının içerisine göçtüğü görüldü.

Ayrıca, görüntülerde kaza anına şahit olan bir vatandaşın kazayı görmesine rağmen elleri arkasına bağlı bir şekilde yoluna devam etmesi de dikkat çekti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • turan 15.11.2017 16:22
    Kayseri büyükşehir belediyesi denetimin deki özel halk otobüsleri kendi başlarına iktidar.Belediye ilk önce elini vermiş şimdi kolunu değil gövdesini kaptırmış.işin için den çıkamıyor.olan vatandaşa oluyur.Haraket memurluğu noktasına şikayet için gittiğiniz de kapı da her gün nöbet tutan özel halk otobüscüleri ilk önce senin ifadeni alıyor ,içideki belediyenin memuru oturduğu yerde uyuyor..vatandaş odun misali üst üste yolculuk yaptırılıyor.huzur şehri Kayseri de............
  • arif 15.11.2017 14:13
    Kayseride aynı durum benim başıma geldi. Halk otobüsü sağ ön köşeden çarpıp gitti. Plakasını alan başka bir sürücü bana verdi.Otobüs şöförüne ve sahibine ulaştım. Adamlar aynı saatte otobüsü başka bir mahallede kaza yapmış gibi tutanak tutmuşlar ve bizim otobüsümüz o saatte orada değildi şeklinde ifade verdiler. Polis çağırdım, tutanak tuttu, ama nafile. Beni 500 TL zarara soktu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü olayını iyice denetlemelidir.