Gaziantep'te yanlış anlaşılan Hasan Koç isimli öğretmen, öğrenci velisi ve arkadaşları tarafından ölesiye dövüldü. Hayati tehlikesi süren Hasan Koç'un öğretmen eşi Özlem Koç, eşine saldıranlara tepki göstererek, "Öğretmenler Günü'nde aldığımız hediye bu olmamalıydı" dedi.

İddiaya göre, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Solmaz Güzel İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Hasan Koç, okuma yazmayı öğrenmeye başlayan öğrencisini severek, yanağını sıktı. Yüzünde parmak izi kalan öğrenci aynı gün okulda arkadaşları ile oynarken yere düşerek kafasını çarptı. Eve gidince ne olduğunu soran ailesine düştüğünü söyleyen öğrenci C.B., yüzündeki parmak izinin ise öğretmeni Hasan Koç'un yanağını sıkmasından kaynaklandığını söyledi.

Bunun üzerine öğretmeni telefonla arayan baba R.B., okula yakın olan iş yerine Hasan Koç'u davet etti. Okul çıkışı eşi ile birlikte iş yerine giden Hasan Koç ile öğrenci velisi arasında yanlış anlaşılma nedeniyle tartışma başladı. Bunun üzerine Hasan Koç, aralarında R.B.'nin de bulunduğu 5 kişinin saldırısına uğradı. Hasan Koç, öğretmen eşi Özlem Koç'un gözü önünde, İngiliz anahtarı, tekme ve yumruklarla darp edildiği ileri sürüldü. Olayın ardından çağrılan ambulans ile Hasan Koç hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahısların ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • hakan 28.11.2017 01:25
    eğitim şart bazi bölgelere
  • birrisi 25.11.2017 22:57
    bire beş mi. İnsan olamaz bunu yapan.
  • ben 25.11.2017 22:17
    bir insana eşinin gözü önünde bunu yapanlar hayvan bile olamaz. hem elinde hiç bir şey olmayan birine ingiliz anahtarlı 5 kişinin (aslında kişi değil iğrenç mahluklar) saldırması aslında ne kadar korkak ve aşağılık olduklarını gösteriyor. en ağır cezayı almalılar.