İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil şehrinde İsrailli bölük komutanının, sokaktaki Filistinlilere ait meyve tezgahından elma çalma anının yer aldığı görüntüler ortaya çıktı. İsrailli komutanın, askerlerle halk arasındaki çatışmalardan kaçan Filistinli esnafın terk ettiği tezgahtan kendisi ve arkadaşları için elma çalma anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yayılarak alay konusu oldu.

İSRAİL ORDUSU HIRSIZ KOMUTANI AÇIĞA ALDI:

Bunun üzerine İsrail ordusu, elma çalan askerin açığa alındığını duyurdu. Komutanın elma çaldığını doğrulayan ordudan yapılan açıklamada, "Bu davranış, İsrail ordusundaki bir asker veya komutandan beklediğimiz bir davranış değil. (Elma çalan) Komutan açığa alındı ve disiplin cezasına çarptırılacak." ifadelerine yer verildi. 

KUDÜS PROTESTOLARINA KURŞUN SIKARKEN:

"Givati" isimli tugayda görev yaptığı belirtilen komutanın kimliği açıklanmadı. Hırsızlık olayının, Trump'ın, "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından çıkan olaylar esnasında yaşandığı belirtildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • bozo 11.12.2017 10:31
    aç köpekler dünyayı yediniz doymadınız sonunda topraga sokacagız sizi
  • vatandaş 10.12.2017 23:30
    zaten israilliler askerlik yapmaktan kaçıyorlar. öyleyse desenize askerlerinin tümü hırsızlığa başlıyacak
  • TR2023 10.12.2017 19:53
    caldigi icin degil.. tüm dünyaya rezil olduklari icin.. bende bu video yu tüm etrafima yolladim.. ister yabanci olsun olmasin.. hepsi gördü..
  • HırsızSavar 10.12.2017 16:21
    Hırsızlık yaptıkları için değil, yakalandıkları için açığa alınmıştır bunlar!
  • cemil 10.12.2017 15:22
    en büyük hırsızlık başkasının mülkünü çalmaktır adamlar alışmış harama
Daha fazla yorum görüntüle