Şanlıurfa'da mesai bitmeden sistemi kapattığı iddia edilen nüfus müdürlüğünde memurlar ile yaşlı kadın arasında yaşanan diyaloglar tepkilere yol açtı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye Nüfus Müdürlüğünde yaşandı. İddiaya göre, mesai saatleri içerisinde komşusunun yardımıyla işlemlerini yapmak üzere müdürlüğe gelen yaşlı kadın saat 16.55 olmasına rağmen memurlar tarafından sistemin kapatıldığı öne sürülerek yarın gelmesi isteniyor.

Cep telefonuyla görüntülenen diyaloglar yaşlı kadının komşusu olduğu ileri sürülen kişi tarafından çekilirken, görüntülerde merhamet dileyen yaşlı kadına bir kadın memur ise gülümseyerek cevap veriyor. Yaşlı kadın ve yanındakilerin tüm ısrar ve merhamet talebine rağmen görevliler ve amirleri olduğu ileri sürülen kişiler tarafından ısrarla sistemin kapalı olduğu söylendi.

Kurum çalışanları sistemi 17:02'de kapattıklarını belirtirken, görüntüleri sosyal medyada izleyen bir çok kullanıcı ise diyaloglara tepki gösterdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Adalet 15.12.2017 09:31
    Bu memurlar bu kadar konuşana kadar sistemi açıp işlemi yaparlardı. Birde hayır dua alırlardı.
  • Cihan 14.12.2017 02:08
    Yazık günah, bu sözde devlet memurları kimin parasıyla çalışıyorlar acaba....
  • katibb 13.12.2017 16:54
    16.55 yine iyi.. normalde 16.45 de resmi kurumda iş biter.. eğer bu saate kalırsan ayvayı yedin bu saatte buraya mı gelinir diye birde azar yersin..