Sosyal medyada takipçi kazanmak ve fenomen olabilmek çocukların yaptıkları büyük tehlikeler oluşturabiliyor. Açtığı youtube kanalında takipçi sayısını arttırmak ve dikkat çekmek için kafasıyla ceviz kırmaya çalışan bu sevimli ufaklık, çocuklarımızın internet kullanımını yakından takip etmemiz gerektiğinin adeta bir kanıtı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mehmet.. 27.12.2017 08:53
    Kontrolü elden bırakırsak hemen youtube yi açmaya müsait yavrularımız.. bilmiyorlar oralardaki tehlikeyi.. her çocuğun anlayacağı biir dil vardır.. o dil üzerinden tehlikenin ne olduğunu anlatmaya çalışmalıyız.. bizim, çocuğumuzun kendisine engelleme getirmediğimizi bilakis "seni zararlı şeylerden korumak için" bakış açısıyla anlatalım yavrularımıza.. zamanla anlıyor.. zaten kötü şey izleyince de rüyalarına giriyor.. o zaman da anlatıyor çocuklarımız "baba rüyama girdi" diye.. ondan sonra bizim anlattıklarımızın tesiri oluyor maalesef.. ama ilgilenelim lütfen.. izleyeceksek birlikte izleyelim diyelim.. zararlı bir şey varsa ben sana söylerim diye..
  • benim çocuk ta 26.12.2017 17:14
    10 yaşında bir oğlum var.maalesef bu tür şeylere meraklı.sen yasaklasan dışardan arkadaşlarından imreniyor.bir gün almış telefonu.dışardan video çekip adını soyadını adresini herşeyini söylemiş.yani adete kötü niyetli birilerine gelin beni kaçırabilirsiniz.burdayım der gibi.görünce uyardım.yapmıyor şimdi.en azından ben yakalamadım diyeyim.
  • OttoMan 26.12.2017 14:59
    Çocukların neredeyse yüzde 50 si youtube kanalı açıyor Buna müdahele edilmeli. Önüne gelen kanal açıp ve çok bilmiş tavırlarla 'Merba Akıdaşlar' diyerek başlıyor saçmalamaya. Bu da bir örnek. Aslında amaç paradan başka bir şey değil.