Fatih’te polisin çevikliği sayesinde, hırsızlar döviz bürosunu soygununu gerçekleştiremeden kaçtılar.

Alınan bilgiye göre, hırsızlar, Laleli’de Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunu soyma girişiminde bulundu. Ancak iş yeri güvenlik alarmın çalması nedeniyle ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti. Bunun üzerine polisi gören hırsızlık şüphelileri soygunu gerçekleştirmeden olay yerinden kaçtı.

Polis, kaçan hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı.Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen döviz bürosu sahibi Yusuf Şeren, polis ekiplerinin anında müdahalesi kendilerini yüklü miktarda bir zarardan kurtardığını söyledi.

İş yerinin otomatik kepengini kapatırken muhtemelen hırsızların uzaktan kumandalı bir cihaz ile anahtarı kopyaladıklarından şüphelendiğini ifade eden Şeren, ‘’Anında polis arkadaşlar olay yerine gelmişler. Büyük ihtimalle uzaktan kumanda ile kopyalamışlar. İçeri bir girişimde bulunmamışlar ama kepenk açılıyor. Alarm çalınca da büyük ihtimalle panik yapıp kaçıyorlar. Anahtarı klonlamışlar polisler de zamanında müdahale etmişler, 30 saniye sürüyor zaten cesaret edemeyip kaçmışlar.’’ diye konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var