Ünlü Alman gazeteci ve eski BND ajanı Christoph Hörstel katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden hedefte olduğunu anlattı.

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Hörstel, Erdoğan'ın dış güçlerin oyununa dahil olmadığı ve itaat etmediği için hedefte olduğunu söyledi. "Erdoğan, ABD ve PKK'nın Türkiye'yi bölmesine müsaade etmediği için hedefte" dedi. İşte o çok çarpıcı açıklamalar.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • amed21 14.02.2018 22:33
    diyarbakırdan herkese selam. ölümüne recep tayip erdoğan ...güngelecek recep tayip erdoğanın kıymeti bütün alem bilecek umarım anladıkları zaman geç olmaz.
  • yasin 5 14.02.2018 22:31
    8-Suriyedeki türkmenlere ait düzinelerce türkmen taburları oluşturuldu. Gittikçe güçleniyorlar. 9- İnşaallah bir gün Türkiyemiz üzerindeki abluka tamamen ortadan kalkacak ve başta azerbaycan, ırak ve suriye türkmenleri, kıbrıs ve batı trakya olmak üzere, kendi coğrafyamızla çok ciddi bir bütünleşme içine gireceğiz.. 10-bütün bu yazdıklarım madalyonun öbür yüzüdür. iman var keder yok.
  • yasin 4 14.02.2018 22:30
    7- Abd,pyd,İsrail ittifakı, Rusya-Suriye-iran ittifakı eninde sonunda bir geri adım atacak. Çünkü suriyenin gidişaatı Türkiyenin fiili katılımıyla FSA free syrian army yani özgür suriye ordusu lehine değişiyor. Bir heyecan ve bir güven geliyor FSA ya. zira halkın yarıdan çoğu ile, göçe zorlanmış suriyelilerin neredeyse tamamı bu milli orduyu destekliyor. gün sonunda iktidar dönüşecek. Abd, rusya yı ülkelerinden çıkaracaklar. bu yapılamadığı sürece savaş devam edecek. Ancak yine de Türkiye tampon bölgesini her halukarda oluşturmuş olacak.Nihayetinde Suriye Irak ve Türkiye daha da bağımsız ülkeler olacak.
  • yasin 3 14.02.2018 22:29
    5- Türkiye PKK ya karşı hep yalnız savaştı. Şimdi ise sınırlarını tampon bölge kurmak vasıtasıyla daha fazla güvence altına alıyor. Hem de Abd sayesinde. Pkk aslında Türkiye ye alan açmış oluyor. Daeşin pyd ye alan açması gibi Pyd de şimdi Türkiyeye alan açıyor. İşin sonunda hatayın alt çizgisinden başlayarak doğuya doğru geniş bir alan elde edilmiş olacak. 6-Eğer Türkiye başarılı olursa, Suriye nin kuzeyinin akıbeti Hatayın 1939 serüveni gibi olacak.
  • yasin 2 14.02.2018 22:27
    3-suriye, ırakın tekrarıydı. Irakta kendi ordusuyla yapamadığını şimdi daha az maliyetle pkk ya yaptırmaya çalışıyor. amaç israil devletini, türkiye, iran, ırak gibi merkezi ve güçlü hükümetlerin tasallutundan kurtarmak, petrol borularını israil üzerinden akıtmak, karadan gelen petrol ve denizden çıkacak petrolün tek vanasının israil-abd elinde olmasını sağlamak. bu uğurda israile kudüs rüşveti veriyor, israilden çok şey de bekliyor. israilin hava kuvvetleri ile, yani kendi hava kuvvetlerini kullanmadan, suriye, iran savunma sistemlerini devre dışı bırakmaya çalışıyor. 4- Türkiye bu planları geciktiriyor. ama sonunda ırak gibi suriye planlarını da gözden geçirmek zorunda kalacaklar.
Daha fazla yorum görüntüle