Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnsansız tankları da üretir hale gelmemiz lazım ve bunu da yapacağız." açıklamasının ardından gündeme gelen insansız kara araçlarının teminine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, "İnsansız ve robotik sistemlerin muharebe sahasına inmeye başladığı bugünlerde, Türkiye teknolojiyi takip eden değil; yön veren bir ülke olacaktır" dedi.

İnsansız Ejder Yalçın testi geçti

Demir, "İnsansız Ejder Yalçın aracımızın testleri başarıyla gerçekleştirildi ve arkası geliyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Sidk 27.02.2018 18:38
    Bos ver metin metiin ol malum zihniyet bir zamanlar carsaf carsaf basari hikayeleri anlatiyordu megerse hepsi bosmus simdi gercegi yapilinca onu kiskanoyor.bunlarin modelleri boyle anca konusur bunlari dinleyecegine tepeden bir teneke birak inan onun sesi bu heriflerin sesinden daha hostur.
  • metin 26.02.2018 09:47
    Akif, siz neyi ima etmeye çalışıyorsunuz. kapaklar fazla gelince en iyi yaptınız şey algı yapmak ,sen aklını kendine sakla koçum
  • Akif 26.02.2018 00:38
    Motor Şanzıman Transmiter Namlu yerli mi?
  • Hamdi 25.02.2018 23:06
    Allah razı olsun savunma sanayimiz için ARGE yapıp çalışanlarımızdan Allah’ın izni devlet ve özel sektör kuruluşlarımız üniversitelerimiz aynı milli gayemiz için çok sayıda insansız kara ve hava araçlarını üretiyoruz ve daha çok üreteceğiz İnşallah bu araçların gerektiğinde kullanılmak üzere görünmez olma özelliğini ve kendilerini koruyacak sistemlerini de üreteceğiz.
  • H.B.V. 25.02.2018 22:56
    Fox,un Portakalına kapak olsun bu Ejder yalçın. :))
Daha fazla yorum görüntüle