Büyük bir kızgınlıkla arabaların üzerinden geçen adamın görüntüleri sosyal medyada tartışma oluşturdu. Görüntülere destek verenler olduğu gibi tepki gösterenlerde bulundu.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • boşKonuşmayın 09.03.2018 14:13
    benim de aracım var ve hiçbir zaman yaya yoluna park etmedim. hayatımda araç park etme açısından en zorda kaldığım zaman çocuğumun akciğer enfeksiyonu geçirdiği zamandı.onda bile aracımı başı boş bir şekilde kaldırıma parketmedim. park yeri bulup oraya park ettim. boş boş konuşup da can sıkmayın. yok dağ başı değilmiş de yok bilmem neymiş de yok kanun varmış da. madem öyle kardeşim polisler de görevini yapsın. öyle nabza öyle şerbet verirler. iyi yapmış! bir de otopark görgüsüzleri var iki üç arabalık yere tek araba koyan kendini bilmez cahiller sürüsü ki onlara denecek hiçbir şey bulamıyorum zaten.
  • ayar 06.03.2018 14:22
    yayayoluna parketmek yasak ta mala zarar vermek yasak değil mi.Biri yanlış yapıyor cezasını ben keserim dersen terör çıkar.Arabanın üstüne basan da suçludur.Kasden zarar veriyor.Yapabileceğin tek şey fotosunu alıp emniyete göndermektir.Dağ başımı orası kural var ceza var.Arabanın kabortasında yaya geçiti yazısı da yok.Çöp kamyonu olsaydı kasasına düşerdi demekki.Herif kararlı
  • Gokboru 05.03.2018 17:38
    Turkiyenin bozuk sehir yapilanmasininl orneklerinden biri.Islam medeniyeti 0 ! Edirne Osmanli zemaninda Parisi Londrayi cok cok gerilerde birakmisti.Cok uzulerek soyliyorum icim parcalaniyor reziliklerin sadece bir tanesi.
  • ters 05.03.2018 16:11
    İstanbul'da sokaklar araç dolu yürümeye yol yok sanki kendileri araçlarından inip hiç yol yürümüyor bu kişiler,hadi bunu boşverelim hiç mi bir yetkili bu araçları görüp uygulama yapmıyor,bu nasıl bir başı boşluk,sayın kamu yetkilileri elinizdeki telefonlarınızda oyun oynamayı bırakında vatandaşın bir sorununu çözün!Hani şu polislere kulaklığın altında yatan sırda bu!herkes dile getirmektem kaçınıyor ama gerçek bu!
  • Alperen 05.03.2018 15:26
    Adam kesinlikle haklı ama hiç kimse bunu asla denemesin. Çok tehlikeli.
Daha fazla yorum görüntüle