TSK ve ÖSO'nun Afrin merkezini çok kısa bir sürede teröristlerden temizlemesi, CHP'li vekilleri zor durumda bıraktı.

İki gün önce Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda Afrin'e girmenin çok zor olacağını belirtmişti.

"BİZE GELEN BİLGİLER BÖYLE"

Afrin'i fare kapanına benzeten Altay, "Afrin bir bubi tuzağı, felaket. Sur'un 100 katını düşünün. Bize gelen bilgiler böyle. Askeri bir tuzağa sokacağız. Her köşesinde mayın olan bir labirente Mehmetçiği niye sokuyoruz?" demişti.

AFRİN MERKEZ ELE GEÇİRİLDİ

Çok zor olacak denilen Afrin kuşatması, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne denk getirilerek kısa sürede ele geçirildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • fatih 19.03.2018 09:16
    yaptıkları tüm icraatler iktidarı ele geçirmek için olduğundan herkesi kendileri gibi sanarlar. Türkiye zarar görse bile iktidar için hainlik edebilir bu zavallılar
  • Bende misafirim 18.03.2018 22:55
    Sabah TSK afrine girerken camiilerde sala verilmiş bunlar önce ona itiraz ederler belki anayasa mahkemesine bile gidebilirler.
  • Bende misafirim 18.03.2018 22:48
    Bugüne kadar söylediklerinin hangisi yalan değil CHP=yalan abartı. Yüz tane boş lakırtı edersin bir tanesi tutarsa bayram edersin, bunlardan başka şey beklenmez.
  • ekrem ersöz 18.03.2018 22:08
    bunlar haın uyan turkıye ataturkten sonra chp'de hep haınler vardı bence ataturkude zehırleyenler chp'lılerdı ısmet ınonuden her sey beklenır izmirde ısmet ınonunun hanımını yunanlı başkan koluna takıp gezdırdı remsen hedıye ettı..ataturk tek partılı zamanda ismet ınonu gecınce chp nın basına baktı işler kotuye gıdıyor halk perişan oldu coklu partıye gecılmesınıde ataturk istemıstır sonrada zaten chp bırdaha iktidara gelemedi..