Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin merkezini YPG'den kurtarmasından sonra bölgede yardım çalışmaları sürerken kameralara konuşan bir Kürt amca izleyenleri adeta ağlattı.

Kürt Amca, "PKK/YPG kurtulduk. Ne namus ve çocuk bıraktılar. 8 çocuğum vardı hepsi gitti. Kardeşlerimiz Türklerin gözüne kurban olayım." dedi.

Afrin merkezde Kızılay ve Türk askeri bölgede yardım dağıtırken kameraları görünce konuşmaya başlayan amca "Allah'a şükür o köpeklerden kurtulduk. PKK/YPG kurtulduk. Arkadaşlarımız, Türkler, Müslümanlar gelmiş. Onların gözüne kurban olayım." ifadelerini kullandı.

Kürt amca, "Onlar biz de ne namus bıraktılar ne çocuk. Hepsi gitti. 8 çocuğum vardı. Hiçbiri kalmadı." dedi. ve gözyaşlarına boğulup sustu.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • aykuta 23.03.2018 09:59
    ALLAHIM bütün müslümanlara hidayet ver doğru yola ilet, birlik bereberlik ver ayrılıktan finneden fesatlıktan bizleri uzak tut amin amin amin
  • halil 22.03.2018 16:55
    sevğili Müslüman kürt kardeşim biz Müslüman türkler olarak insanlar arasında din dil ırk ayrımı yapamayız çünkü insan olarak bizlere yakışmaz Müslüman olarak ise asla yakışmaz biz insanlar olarak hapimiz adem aleyis selamın çocuklarıyız dünyada iyilik güzellik varken kötülüye zulüme negerek var amma gelgörki insanlar zalim olmuş dünya menfaati için yapmayacağı hiç bir kötülükten çekinmiyorlar allah islah eğlesin islah olmazlar isekahru perişan eğlesin AMİN
  • Burak 22.03.2018 14:42
    Sen bu ülkeye güven amcam.Allahın izni ile sizlere inşaallah bu ramazan ayı hüzünlerinizden kurtuluş olacak.Sizlere zulüm yapanlara da cehennem azabı olacak inanıyorum..
  • Ahmet 22.03.2018 13:48
    Dinsiz imansız ideolojiye sahip terör örgütleri haliyle İslam'ın ve bütün İslam'ı değerlerin de düşmanıdırlar.
  • Vatandaş 22.03.2018 13:36
    Yazık insanlara yaşatılan dram.Çok acı.İnsan haklarından bahseden emperyalist batı, bu acıları görüyor mu?Bu insanlara yaşatılanları Rabbim kat kat onlara da yaşatsın.
Daha fazla yorum görüntüle