Yol verme tartışması kavgaya dönüştü dayak yiyen servis yolcusu demirle motorculara saldırdı. O anlar motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından böyle görüntülendi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Yorumcu 19.04.2018 21:20
    İki yeğenim de dahil olmak üzere hiç bir motorluyu sevmem ve açık açık çevremdeki tanıdıklarıma söylerim altında motor var diye her araya girip her yerden çıkıp saygı beklemeyin tünelde ses yaparak bir halt olmaz kendinizi değil milletide zorda bırakma keyfiniz yok ayrıca bu görüntüde servisçiyi tutup iki kişi girme delikanlılığı ap ayrı inş görüntüler emniyette gerekli duyarlılığı gösterir he ben de tartışıyorum aracımda çocuk var sizin keyfi artistliğiniz her aradan önüme arkama geçip benim güvenliğimi bozamazsınız
  • mustafa kocaman 19.04.2018 19:33
    emniyet şeridinde daracık yerde sürüyorlar sağdan sıkıştırıp yol istiyorlar. ani fren yaptığınızda sataşıp kavga çıkarıyorlar. şerit aralarında sürüp trafiği tehlikeye atıyorlar. topkapı havalalanı arası e5 te emniyet şeridinde 100 km hızla seyrediyorlar. bunlara dur diyecek yokmu?
  • alivelideli 19.04.2018 19:32
    Motorsikletlerde bir araçtır. Yolda diğer araçlar gibi gitmeleri, kurallara uymaları gerekir. Ancak bunu motor sürenler dahi bilmiyor. Zannediyorlar ki her yerden giderim. Trafik saygısı konusuna gelince: Bu bir KÜLTÜR, MEDENİYET, KALİTE meselesi. Bize çok uzak.
  • fahrettin 19.04.2018 15:08
    motor sürücüleri saygı bekliyorlar ama asıl saygısız olan kendileri (iyilerini tenzih ederim). iğne deliğinden geçmeye kalkıp geçemeyince araç sürücülerine sataşan o kadar motorcu var ki, insan sinek gibi duvara yapıştırası geliyor! Bir de nasıl olsa kaçarım diye araçlara yumruk atıyorlar! sonra da saygı bekliyorlar!
  • Ali 19.04.2018 15:03
    ne kdar barbar bir milletiz 25 senedir avrupadayim böyle seyler görmedim, Türkiyede trafikde herkes hakli kimse kusuru degil, kusurlu olanda özür dilemez uyarilara karsi tepki verir
Daha fazla yorum görüntüle