A Spor yorumcusu Emre Bol, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve yarıda kalan maçın ardından yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı camianın tepkisini çekti. Bol'a sosyal medyada çok sayıda tepki gösterildi.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • CİHAT 21.04.2018 15:23
    Sahada polis yok tel örgü yok taraftar istese tolga zengin e başsağlığı pankartları açan o taraftar girerdi sahaya ağzını yüzünü yamulturdu tolga zenginin. özel güvenlik fenerbahçe kulübesini sarmış musafir takımın orda 1 tane güvenlik yok. Şenol güneş bilerek ve isteyerek sonuçlarını önceden tahmin edeceği bi eyleme girişip hicbir önlem almadan nasıl soyunma odasına tek başına gidiyor? Bu eylemlere tribün atmosferinin olağan şartları göz önüne alınarak karar verilmeli. Taraftar ceza almalı kulüp ceza almalı ancak şenol güneşin bilerek ve isteyerek fenerbahçe yi zor duruma düşürme hareketleride cezasız kalmamalı. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik bi harekettir.
  • Osman çetin 21.04.2018 12:51
    Senin ve ilker gibilerin görüpte düşünemedigi şey şu siz yaparken helal başkası yaparken haram size mübah başkasına günah bğtün bunları senin topcu dediklerin türk futboluna adapte etti unuttugun ve görmedigin bir şey daha köşe bayragı yanındaki taraftar bozuntuların ouresmayı kızdırıp akıllarınca kırmızı görmesini saglamaktı fakat ters tepti o kızmadıkça onlar sinir küpü olup daha çok saldırdı kendilerini ve takımı ateşe attılar
  • can dost 21.04.2018 00:23
    doğru söze şapka çıkarılır.
  • muhammet 21.04.2018 00:22
    ağzına sağlık.Bende aynı düşüncelere sahibim.Oyuncular maçı nasıl sonlandırırız hakemi nasıl etkilerizde fenereden de kırmızı kartları nasıl çıkartırızın peşinde birde tolga gibi tetikcileri şenol gibi şovmenleri de olunca sonuç bu.
  • Mehmet 20.04.2018 22:28
    Ayıptır ayıp, bu adam nasıl oluyorda spor adamı olmuş,gerçi bu ve benzerinin çokluğundan böyle olayları normal görebiliyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek