BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yaralayan Fenerbahçe taraftarı polise verdiği ifadede, "Maçın gerginliğiyle elimdeki çakmağı attım. Yaralamak istemedim" dedi. 

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yaralayan taraftar S.D.'nin polise verdiği ifadede, ortamın birden gerildiğini söyleyerek, "Kesinlikle yaralamak istemedim. Ortam gerildi, elimdeki çakmağı attım. İstemeden oldu" dediği öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünde sorgusu süren S.D'nin poliste tehdit suçundan kaydı olduğu öğrenildi. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yto 20.04.2018 18:02
    Adama bak yaralamak istememiş. Elindeki telefonu ataydın haaaa o pahalı değil mi arkadaş bu tipler taraftar falan olamaz düşmana atıyor sanki içine Amerika kaçmış bunların ne demek polisi tehdit onlara da ataydın çakmak. Hem atmayın yere Çakmaklar’ınızı sonra size de çakmak gerekir
  • H.B.V. 20.04.2018 16:02
    Boynuna Sarı lacivert atkıyı takan her insan fenerbahçelimi oluyor? nasıl mantık bu?
  • H.B.V. 20.04.2018 16:01
    Bu taraftar araştırılsın bakalım ne çıkacak arkasından!?
  • şikebahçe 20.04.2018 14:46
    standart fb taraftarı. yaralamak için atmamış niye attı acaba? sabıkası var maça girebiliyor. fb halen 3 temmuz diyebiliyor. taraftar profiliniz ortada.