Önceki akşam çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe Beşiktaş derbisine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. ASpor ekranlarında yayınlanan görüntülerde Beşiktaşlı futbolcuların soyunma odasındaki konuşmaları kameraya böyle yansıdı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Cem 24.04.2018 15:03
    Türkiyede futbol fenerbahçe ye karşı oynanan oyundur.Her türlü kumpası çürüten takımdır
  • şamil 23.04.2018 09:47
    fenerbahçe taraftarı teknik direktörü ve yönetimiyle çok kapsamlı bir soruşturmadan geçirilmeli.hala yetmiş yaşındaki bir adamın görüntülere doktor ve hastane raporlarına rağmen numara yaptıgından bahsediliyor.bence kumpas fenerin içinde var..fenerbahçe bu ülkenin belası haline gelebilir..vatansever biri olarak ilgilileri uyarıyorum.bir top yüzünden ülke birbirine girecek.mesele maç sonucusa kafası yarılan beşiktaşı 3-0 yenik saysınlar.fenere kupa versinler.ülke kurtulsun...yoksa vatanımızı yangın yerine çevirecekler.
  • Adalet 22.04.2018 02:09
    Otto bariç Trabzon da fındık kadar taş ile 5 takla atıp sahayı terk etti şimdi 5 dikişte ne var diyorsunuz he
  • GÜM 22.04.2018 00:56
    Kendine teknik direktör sıfatı yakıştıran bu şenol denen zat ile, bu zatın yaptığı maskaralıkları kendi çıkarları için kullanan zerzavatlar unuttuysanız.OKUYUN 1998 Türkiye Kupasında ilk maçı Kadıköyde 2-1 kazanan Fenerbahçe ikinci maçta Trabzonda tribünden atılan taş Otto Baric'i sahanın içinde yığılmasına sebep olmuştur. Baric sedyeye konur ve takım sahadan çekilir. Trabzonspor maçı hakem oyunları ile 3-0 hükmen kazanır, Fenerbahçe kupadan 1 yıl uzaklaştırılır. Zamanında bide şöyle açıklamalar vardı: Özkan Sümer: Bomba mı atılmış, kurşun mu yemiş? o taş serçeye gelse bir şey yapmaz. Haluk Ulusoy: Magnum kurşunu yese, o kadar uzağa düşemez. EEEE NE OLACAK ŞİMDİ HAKİM BEY
  • Deli kadir 21.04.2018 22:16
    Bi cakmak 5 dikiş, iyiki 2 tane denk gelmemiş, komalik olurdu.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek