STM Genel müdürü Davut Yılmaz, gelişmiş yapay zekaya sahip otonom drone sürüleri üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda çoklu drone gruplarının birlikte görev yapabilmelerini sağlayan projeyi tamamlayacaklarını açıkladı.

Yılmaz insansız uçak, robot asker ve insansız deniz araçları üzerinde de çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Devam 11.05.2018 07:54
    Bu gavurlarin ulkemizdeki en buyuk gucu medya sosyal medya ve sermayedir.Medya gucunu burada gorebiliyorsun.Gavura enik olmak icin hemen klavyeye sarilirlar.Peygamberimiz medinede bir pazar kuruyor devleti egitimi barisi hallettikten sonra yahudilerin ekonomideki hakimiyetini kirip sermaye muslumanlara geciyor.Bizim daha iyi silahlar yapabilmek icin milli sermayeye acilen ihtiyaciniz var.Suan gucumuz var ama cok daginik bu gucu acilen birlestirip milli sermaye olusturmamiz gerek.Tabi oncesinde su siyasi daginikligi da halletmeliyiz.28 subati yapanla bu gun 28 subatta magdur edilsigini soyleyenler kucak kucaga biri ciksin bu zihiniyet yozlasmasini bana aciklasin.
  • Aşk Turanda Güzel 30.04.2018 09:46
    Şahi topu dönemin en önemli askeri gelişmesiydi. Şimdi yeni çağı başlatacak olan bizler askeri açıdan yüksek kabiliyetli teknolojileri hayata geçirmeliyiz. İşte o vakit yeniden tarihe damga vuracak, ve dünya mazlumlarının yanında olabileceğiz.
  • ceco 23.04.2018 11:08
    Rabbim ülkemizi , milletimiz korusun ve yüceltsin
  • Axy 23.04.2018 10:22
    MaşaAllah.
  • Antepli 23.04.2018 09:47
    yorumları okudum'da bizim içimizde öyle asalaklar var ki, yabancılar yapınca vay be oluruz biz yapınca çizgi filim olur neden olmasın biz Türküz zekasıyla gücüyle yüreğiyle biz Türküz ben inanıyorum İnşallah dahada iyi olacağız.
Daha fazla yorum görüntüle