BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'la görüşmesi sonrası Abdullah Gül' 367 krizini hatırlattı ve 'Geçmişe bakıp karar ver' çağrısı yaptı.

BP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'la görüşmesi sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Destici, 'Cumhur ittifakının yanında olacağımızı söyledik. İttifaka fitne sokmaya fırsat vermeyiz.Bu hafta Cumhurbakanımız ile görüşeceğiz' dedi.

ABDULLAH GÜL DÖNÜP GEÇMİŞE BAKMALI

Gazetecilerden gelen Abdullah Gül sorusu üzerine Destici şunları şöyledi:

"Sayın Gül Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerden birisi. Onun çok yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorumSayın Gül'ün şu muhasebeyi yapması lazım. 2007'ye dönmesi lazım. O dönem 367 krizi vardı. O dönemde kardeşim diye kendisini aday gösteren bir Erdoğan var. 367 krizini çözen Devlet Bahçeli var. Hiç tereddüet etmeden sayın Gül'ü destekleyen Büyük Birlik Partisi var. Diğer tarafta sayın Gül'ün seçilmemesi için her türlü krizi çıkaranlar var. Bu muhasebeyi yapacaktır. Bu tecrübeye sahip siyasetçidir.  Buradan bu beklentileri tatmin edecek bir karar olacağını düşünüyorum"

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Mustafa 26.04.2018 04:31
    Şunu anlamak mümkün değil. Şimdiki ler müslümanada gül gavur mu. Kim kime ihanet edecek . Bu ve diğer insanların aday olma hakkı yok mu. Bırakın kim nasıl ve ne şekilde aday olursa olsun. Herkezin bir talipşisi ve taraftarı vardır. İyi olan kazanır. İnşanları bu şekilde linç etmek hiçde doğru değil. Bu konuşmalar gösteriyor ki bir korku var. Şu ve bu korkusu. . Bırakın da insanlar özgürce yaşasın. Menfaat söz konusu olunca kardeş kardeşle ters düşüyor kavga ediyor. Nasıl bir ülkede ve yönetim şekliyle yönetildiğimizi iyi düşünmek lazım.
  • Vys 25.04.2018 23:30
    Allah Abdullah Gül gibi insanlara fırsat vermesin, işte görüyoruz ki eline bir fırsat geçse değerlendirecekti.
  • yahya kiremit 25.04.2018 23:06
    abdullah bey, avucunu yalayacağını anlarsa adaylıktan öyle vazgeçecektir. kaybetmişlere bitmişlere yani milletin bitirdiği kişilere umut olmak ne manaya geliyor onun idrakinde değil vesselam.
  • Ünzile 25.04.2018 22:55
    Abdullah gül kardeşim diyen bir kişiye hayinlik yapacak insan değildir diye ümid ediyorum
  • Akcan 25.04.2018 22:52
    Desdici ak partinin yakasından düş ya seni biz istemiyoruz ak parti temiz bi parti git neolur oyumuzu baskasina verdirtme desdici
Daha fazla yorum görüntüle