Pendik E-5 otoyolunda makas atarak seyreden iki kamyon sürücüsü tehlike saçtı. Bir otomobil sürücüsünün kendilerini görüntülediğini fark eden kamyoncular aracın önünü keserek sürücüye tepki gösterdi. Yaşanan kamyoncu terörü saniye saniye kameraya yansıdı. 

Pendik E-5 otoyolunda iki kamyon sürücüsü hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını hiçe sayarak tehlike saçtı. Trafikte makas atarak seyreden kamyoncular yürekleri kazaya davetiye çıkardı. Bir otomobil sürücüsü ise yaşanan kamyoncu terörünü cep telefonuyla kaydetmeye başladı.

Otomobil sürücüsünün kendilerini görüntülediğini fark eden kamyoncular aracın önünü kesti. Otomobil sürücüsünün yanına gelerek tepki gösteren kamyoncular, sürücünün aracından inmemesi üzerine olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanana kamyoncu terörü ise saniye saniye otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • enteres85 26.04.2018 14:35
    cezalar ağırlaştırılsın idam gelse suç oranları aldı başını gitti gasp hırsızlık sapıklık aldı başını gitti idam gelirse sıfıra yaklaşır yoksa daha çok artacak gibi duruyor
  • yurttaş 26.04.2018 13:10
    Polisin etkili denetimi olmalı.Mesai mefhumuna dayalı çalışma ve belirli mevkiler dışında denetim yapılmaması bu sonucu getiriyor.Adam şu saatte şu yolda polis bulunmaz bas gaza diyebiliyor.Kafayı modifiye tutkusuyla yemiş aşırı tiplerin anlık atraksiyonlarıda buna dahil.Serbest sivil trafik ekiplerine ihtiyaç var.Ne zaman nerede çıkacağı belli olamayacak.Takip edilmeyecek.Adam facebook ta grup kurmuş polis takip ediyor.Grupun diğerleride marifet varmış gibi sosyal medyada polis orda polis burda yazıp duruyor.Cezalarda bu tipler için anasından doğduğuna pişman edecek ölçüde olmalı.Bakalım o aşamaya ne zaman geliriz........
  • Karaalioglu 26.04.2018 12:39
    Ülkede ceza mı var hacılar. Allah versin bunların belasını. Tiplere baksan zaten 5 sene yatarları var.
  • ceza 26.04.2018 12:24
    Allah ıslah etsin ...Türkiye olmuş suç cenneti...sokağa çıkmaya korkuyoryz. sapık piskopat kaynıyor...
  • Barbar 26.04.2018 12:20
    Al işte. Adamlar net olarak görüntülenmiş. Gereken işlem yapılsın.
Daha fazla yorum görüntüle