Trabzonspor'un eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da Rubin Kazan forması ile kariyerinin son maçına çıktı.

Rubin Kazan, futbol hayatını sonlandırma kararı alan Gökdeniz Karadeniz’e özel bir veda töreni hazırladı.

Rubin Kazan’ın Ufa’yı ağırladığı maçta Kazan formasını 300. kez giydi. Mücadelenin ardından duygusal dakikalar yaşandı. Gökdeniz, taraftara veda ettiği maçın son bölümlerinde forma giydi. Maçın ardından mikrofonu eline alan tecrübeli futbolcu, taraftara teşekkür etti.

Bu esnada Rubin Kazan taraftarları da gözyaşlarına hakim olamadı.

FORMASI EMEKLİYE AYRILDI

Maçtan önce yapılan törende 38 yaşındaki futbolcuyu, tribünler ayakta alkışlarken tüm futbolcular ise Gökdeniz Karadeniz anısına tişört giydi.

Ayrıca Rubin Kazan, son maçına çıkan Gökdeniz Karadeniz’in giydiği 61 numaralı formayı emekliye ayırdı.

“BU BİR BAŞLANGIÇ”

Veda hakkında açıklamalar yapan Gökdeniz Karadeniz, “Çok üzgünüm. Tüm bunlar için gurur duyuyorum ama üzgünüm. Hayatta bu anlar çok nadir olur. Ancak bu bir son değil, başlangıç olacak.” ifadelerini kullandı.

“ANTRENÖR OLMAYA HAZIRLADIM”

Rusya’da antrenör olarak görev alabileceğini dile getiren Gökdeniz, “Maçtan sonra Berdyev senin teknik ekibine girmeye hazır olduğunu söyledi?” sorusunu “Evet ben hazırım, öğrenmeye hazırım. Son zamanlarda kendimi antrenör olarak hazırladım” yanıtını verdi.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Hkoz 11.05.2018 03:52
    Halal olsun sana
  • karadeniz 09.05.2018 12:54
    müzik çok güzel yapmışlar
  • İbrahim 08.05.2018 21:29
    34 plakalı kiralık Arabamla Trabzonda uzun sokakda seyahat eterken bizlere Fiziki Saldırıya bulunmuştu ..TS ilk Geldiği Sezon..Sebeb 34 plânaymış.
  • Maşallah 08.05.2018 20:34
    Helal olsun gardasima eften puften bı futbolcu değildi inşallah Rusya'da bizi temsil etmeye devam eder
  • bir adam 08.05.2018 19:42
    seni seviyorum gökdeniz. yalnız birileri çıkıp seni neden milli takımdan kestiği açıklamak zorunda. türk milletine birilerinin açıklama borcu var. almanyadaki gurbetcileri elimizden kaçrdığımız gibi , elimizdeki değerlerede sahip çıkmayarak iyi şeyler yapmıyoruz. yıldıray baştürk , gökdeniz karadeniz , mesut özil , emre can , bunlar bizim değerlerimiz..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek