İran'da terör örgütü DEAŞ'ı konu alan sinema filminin tanıtım gösteriminde kostümlü oyuncular, korku ve paniğe yol açtı.

İran'dan yayın yapan "entekhab" haber sitesine göre, başkent  Tahran'daki Kuruş Sineması'nın bulunduğu AVM'de terör örgütü DEAŞ konulu "Şam Vaktinde" adlı sinema filminin gösterimi öncesinde oyunculardan bazıları ellerinde sahte tüfekler ve DEAŞ kostümüyle fuayeye daldı.

Bir anda DEAŞ'lı teröristlerle karşı karşıya olduklarını düşünen  İranlılar büyük korku yaşadı. Paniğe kapılan birçok kişi çığlıklarla kaçışırken, aralarında çocukların da bulunduğu seyircilerden bayılanlar oldu.

Söz konusu mizansen, filmi izlemeye gelenlerin büyük tepkisini çekti.

Filmin yönetmeni Hatemi Kiya, yaşananlardan dolayı izleyicilerden özür  diledi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Dedemkorkut 13.05.2018 06:07
    Herkes konuşur. Ama en son Ingiliz konuşur..!
  • muhammet 10.05.2018 11:52
    Ben böyle saçma devlet görmedim.Tamam niyetinizi anladım maksat sözde sünni müslüman olan terörist Deaşı kötülemek ama fuarda kendi halkını korkutmak için bu da yapılır mı?İsrail suriye de ki üslerini vuruyor iran dan tek misilleme yok.İranın gücü müslümanlara yeter.İranın tarihine bakın geçmişinde müslümanlarla savaşan tek devlet İrandır.İran-Irak savaşı misal.Azerbaycana karşı Ermenistanın yanında değil mi zaten
  • Nisa 10.05.2018 10:16
    Yavuz Selim
  • MIT 09.05.2018 19:28
    ISLAM i karalayan bu filmin cekimlerinin reklamini yaparak islam dusmanlarina hizmet etmeniz sasirtmiyor bizi!
  • CAN 09.05.2018 15:25
    Deaş ismi altında ehli Sünnet düşmanlığı. Ülkede bunları ehli sünnet anlayışı gösteriyorlardır mı acaba Öyle sanırım
Daha fazla yorum görüntüle