Erzurum’da çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdiği belirtilen bir kişi, dört kişi tarafından tekme tokat dövüldü.  O anlar ise  başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Kongre Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hap aldığı ileri sürülen ve çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdiği belirtilen bir kişi önce tartıştığı bir kişinin saldırısına uğradı. Daha sonra araya vatandaşların girmesiyle durum sakinleştirilmeye çalışıldı. Bu sırada olaya karışan üç kişi daha tekme tokatlı saldırıda bulundu. Linç edilmek istenen genç adam, duyarlı vatandaşların müdahalesiyle saldırganların elinden kurtarıldı. Tekme tokat saldırıda bulunan dört kişi olay yerinden uzaklaştı. Dayak yiyen şahısta bir süre bekleyip kendini toparladıktan sonra yoluna devam etti. Olayla ilgili davacı, şikayetçi olmadığı için herhangi bir adli işlem yapılmadığı öğrenildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ihtimal 15.05.2018 14:50
    Gerçekten çevreye mi zarar veriyormuş Yoksa onu dövenler züppe miymiş maalesef züppelik gide artıyor Bu ülkenin polisi yok mu herkes kendi kafasına göre ceza kesiyor
  • Mustafa 15.05.2018 14:18
    O zaman polisi ararsın polis gelir ve gerekeni yapar.Kimsenin ceza kesmeye hakkı yok.Hadi kestiniz adamı bir kişi dövün neden onlarca kişi dövüp linç ediyorsunuz.Çok yobazız çok.
  • boşver 15.05.2018 14:09
    duyarlı vatandaşlar kurtarmış.Dövenler duyarsızmıymış??? Hadi adalet sistemi dandik.Bari bu ayrıma dikkat edelim.Ellerine sağlık arkadaşların.
  • Ficker069 15.05.2018 13:25
    Aklinizi calistirin.. adami öldürene helal
  • metin 15.05.2018 13:01
    dikkatli bakın ne saldırısı sakinleştirmeye çalışıyorlar ilk yardım gibi sonuçta veriyor kendine gelip gidiyor
Daha fazla yorum görüntüle