2017'de Ramazan ayında oruç tutamadığı için üzüntüsünden ağlayan dede sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı. Sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başlanan görüntü, izleyenleri duygulandırıyor.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Kader 02.05.2022 16:48
    Bende 45 senedir kesintisiz tutuyorum artık hastalıklar çoğaldı oruç tutarken zorlanıyorum ama yinede bırakamıyorum. Yani onca sene yaptığın bir şeyi çocukluğunu gençliğini coşkunu sevincini bi çırpıda bırakamıyorsun işte. Allahim güç kuvvet versin de ölene dek tutalım insaAllah yoksa çok mahsun oluruz o kesin
  • Osman 02.05.2022 10:10
    Belki sizler sayesinde Rabbimizim rahmetine mazhar oluyoruz. Rabbim omrunuzu bereketli kilsin ins.
  • Zafer 31.05.2019 18:51
    Amcamızın ellerinden öpüyorum.Rabbim yaptığı ibadetleri kabul etsin inşallah. Bu ülkenin neredeyse % 50 si oruç tutmuyor bakın dişarıdakiler nasıl zarıl zarıl yiyorlar. Bütün çarşılarda yemek kokusu ortalığı almış. Utanmak yok arlanmak yok. Bunların yaptığını eskiden gayri müslimler yapmazdı. Sorsan her kes Müslüman çok şükür. Keşke amcanın hassasiyeti herkeste olsaydı.
  • Denizci 31.05.2019 13:59
    Dışarda edepten adaptan gelenekten yoksun, Apaçık yiyip içen zıkkımlanan, gençlik ve diğerleri bu videoyu bir izlesin. Sadece kabre gidenler ihtiyar değil.... Dedemin ellerinden öpüyorum...Allaha emanet olun..
  • Harun 31.05.2019 13:07
    Gencliginde tutacakdinki ihtiyarladiginda tutamadiginda kaybedenlerden olmayasin benim babamda 82 yasinda bu yila kadar tuttu ama artik sagligi el vermiyor oda tutamadigi icin uzulup agliyor ama sekiz yasindan beri orucunu eksiksiz tutmus maasallah bende 8 yasimdan beri sadece iki gunu kaza yaparak tutuyorum Allahim ibadetlerimizi kabul et bizleri cennetine koy...aminn
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek