İsrail'in yaptığı katliama ses çıkaran tek lider olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'e gösterdiği sert tepkileri hayranlıkla anlatan Arap spiker izlenme rekoru kırdı.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • şarkışlalı 19.05.2018 14:03
    mazlumun yaninda olana Allah izzet ve şeref ihsan eder. zalimin yanında olandan ise izzet ve şerefini alır
  • şarkışlalı 19.05.2018 13:59
    Filistinliler dünyanın en yürekli halkıdır. onları destekleyen de dünyanın en yürekli insanları ve liderleridir. Filistinlilere saldıranlar ise dünyanın en korkaklarıdır. onları destekleyenler de onlardan daha korkaktır ve insanlıktan o kadar uzaktır.
  • ebrar 19.05.2018 13:35
    Erdoğan tüm Dünya Müslümanlarına çağrı yapıyor gelin birlik olalım İSLAM güçtür İSLAM kuvvet dır KURANI KERİM birleşmeyi emir ediyor neden diğer İslam ülkeleri yöneticileri Erdoğan la birlik olmuyor. Erdoğan ın meziyeti budur ben diyor ALLAH a kulluk ederim insanlara değil ,ben diyor faniyim kalıcı değilim Dünya da ondan dolayı çok büyük bir İMANA sahiptir kimseye eyvallah etmiyor.Çünkü Dünya lideridir biz Türkiye olarak yüce ALLAH hemd ederiz ki böyle bir liderimiz var.
  • Ihvan 19.05.2018 13:17
    Şu gördüğünüz Arap ordularının varlığı, İslam’ı ve Müslümanları korumak ve onları savunmak için değildir. Tam aksine bu ordular sizi, çocuklarınızı ve kadınlarınızı öldürmek için var olmuşlardır. Yahudi ve kâfirlere tek kurşun dahi sıkmazlar. (Seyyid Kutub) Seyyid Kutub’un Arap orduları hakkında yaptığı bu tespitin ne kadar doğru bir tespit olduğunu 50 yıldır yaşayarak gördük ve görmeye de devam edeceğiz.
  • Abdullah 19.05.2018 13:06
    Ümmet bir orman gibi rengine şekline bagina bostanina irkina diline bakmaksızın ıslam toprağına düşmüş kuran yagmuruyla sulanmış omuz omuza yeniden kiyama kalkacaktır
Daha fazla yorum görüntüle