Ankara Kızılay'da bir gazi ailesi bulvar üzerinde durmak istedi ancak taksicilerin saldırısına uğradı. Dehşet anları Kanal D Haber'de anbean yayınlandı.

BİR YANDA GAZİ AİLESİ BİR YANDA TAKSİCİLER

Kavganın sebebi ise, taksicilerin müşteri kapma telaşı. Taksiciler buraya park etmeyin deyince önce tartışma sonra da kavga çıktı. Gazinin eşi ve bebeği arbedenin ortasında kaldı. Bir taksici ise gazinin babasıyla yumruk yumruğa kavga etti.

ARACIN KAPISINI AÇIP BEBEKLİ AİLEYE SALDIRDILAR

Kızılay'da meydana gelen olayda, bir gazi ailesi bulvar üzerindedurmak istedi ancak taksiciler yollarını kesti. İddiaya göre taksiciler bununla da yetinmeyip aracın kapısını açarak aileye saldırdılar.

Olay yerine gelen polisler aileyi sakinleştirmeye çalıştı ama başarılı olamadı, tansiyon uzun süre düşmedi. Kısa süre sonra ailenin gazi olan oğlu da olay yerine geldi ve ailesini başka bir araca aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken iki taraf da birbierinden şikayetçi oldu

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Daruga 20.05.2018 04:18
    Taksici - minibüsçü meselesine neşter atılmalı.
  • Ali Asker 19.05.2018 11:53
    Taksicileri hiç sevmem mecbur kalmadıkça da binmem. Ama şunu iyi bilirim taksi duraklarına araç park edilmez. Yasaktır. Ben gazi ailesi olsam şehit yakını da olsam kanunlara uymaya çalışırım. Öbür taraftan hastam varsa acil bir konuysa bu durumu arz eder 4 leri yakar müsade isterim taksicilerden. Eğer bu mazlum halde gene saldırdılarsa (ki taksici milleti bu yapar) suç taksicilerin.
  • emekli 19.05.2018 11:46
    Allahını seven taksiye binmesin, bunlar tüm Türkiye' de mafyanın elinde, Bunlardan devlet bile korkuyor. zira istese gerçek usulde vergilemeye geçer ve taksimetre-pos cihazını zorunlu tutar. ve taksiye binen fişini alır. Milyonlarca liralık taksiler kara para aklama aracı olmuş.
  • Coskun 19.05.2018 11:31
    niye uber işte bu yüzden taksiciler yüzün den araba aldım.coluk çocuk taksiye binemiyorsun nereye sanane sen taksi değilmi sin kısa mesafe gitmez devlet elden geçirmeli bunlari
  • Hamit 19.05.2018 11:29
    Bende ubere geçixorum arkadaş, olmaz olsun böyle tipler. Tiksindik!
Daha fazla yorum görüntüle