Türkiye'nin liderliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü İslam Zirvesi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirvenin açılış konuşmasını yaptı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Hasan 19.05.2018 17:04
    Suud Kralı ile İran Cumhurbaşkanınım Sıcak Kucaklaşması çok ilginçti.Ayrıca BAE heyetinin REİS'e olan sıcak tavrı da çok çok tuhafıma gitti.Doğrusu İslamın Birliği adına GÜZEL TABLOLARDI.
  • ramazan gençdal 19.05.2018 11:38
    teşekürler beşda başkan olmak üzere islam birligı fakat icrat bekler islam ümetı
  • kadir 19.05.2018 11:24
    israilin boynuna kementi gecirmek çok kolay, tüm müslümanlar abd den paralarını çekecekler, tün abd ve israil ürünleri kesinlikle hiçbir müslüman ülkede alım satımı yapılmayacak, abd ve israille her türlü siyasi ilişki sona erdirilip üsleri kapatılacak, müslüman ülkeleri bm denen kafir oluşumdan ayrılıp müslüman milletleri kuracak, islamın başsız durumdan çıkarıp başlarına bir halife seçilecek, halife türkiyenin başkanı kimse o olacak, türkiye natodan ayrılıp islam devletleri silahları kuvetleri kurulacak, bir islam devletine saldırı hepsine saldırı sayılacak.
  • Mukan KAHAN 19.05.2018 01:23
    Olay sadece Kudüs değil. Bugün Kudüs giderse yarın İstanbul gider ve daha niceleri ve sonunda bunlar her şeyimize göz diker. Her şeyimizi bu siyonist evanjelist emperyalistlere versek yine paçayı kurtaramayız ne namusumuz ne şerefimiz ne canımız ne de ruhumuz kalır.
  • Mıfkı 18.05.2018 23:57
    Rıfkı hariçten gazel okuyacağına sen git de biz de görelim. Böylece boş konuşmadığını anlarız. Ya da
Daha fazla yorum görüntüle