Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'ın Göztepe'yi 1-0 yenerek şampiyon olmasını Almanya'daki sarı-kırmızıl taraftarlar da coşkulu bir şekilde kutladı. 

Almanya'da yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar gelen şampiyonlukla sokaklara çıkıp sevinç gösterilerinde bulunurken polis, taraftarları engellemek istedi. Almanya'nın Gelsenkirchen kentindeki kutlamalar esnasında sarı-kırmızım formaları ile sokakta kutlama yapan taraftarları dağıtmak isteyen polisler, taraftarların arasına köpekle girdi.

Zaman zaman caddeden yoğun şekilde geçiş yapan sarı-kırmızılı taraftarlara engel olmak isteyen Alman polislerin tutuğu köpek, bir Galatasaray taraftarın üzerine atlayarak yere düşmesine sebep oldu. Köpeğin ısırdığı taraftar yerde kalırken, sarı-kırmızılı taraftarlar polislere tepki gösterdi. Yaşanan o anlar çevrede bulunan Galatasaraylı taraftarlar tarafından saniye saniye kaydedilirken sosyal medyada da tepki çekti.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Xlm 21.05.2018 14:38
    Nere gitsek yabanciyiz Türkiye'de de rasislik yapıyorlar bizlere köyünden cikmiyacaksin en iyisi ülkemize gidiyoruz trafikte çekmediğini kalmıyor ayıp günah
  • gurbetci 20.05.2018 23:16
    alman yada yasiyorum bizim kiler hakikatten cogu bilmeden hareket ediyor. egitimsiz cogu burda doganlarda dahil. önemli mesleklerde yok sayiliriz . Türkiyede hic bir isin basindaan tutamayan adamlar burda ne yapsin ? almanlar bizden bikti artik
  • Abdullah 20.05.2018 17:40
    Avrupada izin (Alman ) gerekir toplanacaksan bir yerde yoksa böyle yaparlar, onlar kuralcisdir
  • Basri 20.05.2018 16:54
    Hitlerin çocukları.
  • Afkan 20.05.2018 15:46
    Bunlar haddini iyice aştı
Daha fazla yorum görüntüle