Beşiktaş'ta taksici ve minibüsçünün yumruklu kavgası, saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dolmabahçe'de taksici ile minibüsçü arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Edinilen bilgilere göre, dün taksici ve minibüsçü arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışma bir tarafın küfür etmesiyle kısa sürede kavgaya dönüştü. Sokak üzerinde birbirlerine tekme ve yumruklarla saldıran şoförlerin kavgası cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • bence 22.05.2018 16:19
    sayın vatandaş rıza minibüsteki adam değil kadındı çekti
  • İbadullah 22.05.2018 13:26
    yazık ya ikisi de aile babası olmasa da insan evladı. çekene de ne demeli. ayıracağına.anası babası çocuğu ne kadar üzülmüştür.
  • Abdullah 22.05.2018 13:16
    Su mübarek gunde, 26 senedir avrupadayim trafikde böyle seyler görmedim, sorunlarinizi konusarak cözemiyormusunz.
  • minübüsçü haklı 22.05.2018 13:00
    taksi şoförü münübüsçünün anasına küfür etmiş anladığım videodaki konuşmalardan. Hiç bir şekilde bu tahrikleri yapanları tasnif etmiyorum. Kınıyorum.Adam gibi adam olun ana bacı karıştırmak nedir. Haysiyetsiz.
  • vatandaş rıza 22.05.2018 12:26
    öncelikle bu videoyu çeken adam değil çekeceğine git kavgayı önle önce..minüslerden zaten nefret eden biriyim bu çağa yakışmıyorlar taksicilerde aynı şekilde fakat iyi dürüst olanlarıda yok değil tabiki onları tenzih ederim.işleri güçleri belden aşağı konuşmak insan gibi konuşucaklarına kavga etmeyi daha çok seviyorlar bunlar bizim dünyamıza yakışmıyorlar..
Daha fazla yorum görüntüle