CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, Batı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili hesabını açık etti.

AB Büyükelçileri'yle görüştüğünü belirten Muharrem İnce, Türk yargısını eleştirdi. İnce, 'Erdoğan'ı yargılayacak mısınız diye soruyorlar, hayır yargılamayacağım, benim yargılamak gibi bir görevim yok. Adil bir yargı kuracağım, bunu kurduktan sonra o yargı beni de yargılayabilir, Erdoğan'ı da yargılayabilir' dedi.

AB BÜYÜKELÇİLERİ 'ERDOĞAN'I YARGILAYACAK MISINIZ' DİYE SORDU

Bu sırada gazeteci Hande Fırat 'bunu büyükelçiler mi sordu size' deyince İnce, önce 'yok' dedi, hemen ardından ise 'evet onlar da sordu' ifadesini kulllandı.

İnce'nin bu sözü, Batı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirme planlarının neticesinde, nihai hedeflerinden birisini açık etmiş oldu.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • garip 26.05.2018 12:31
    Bu adamlar hala eski kafada. Sanıyorlarki Batı ile görüşmerli halk nezdinde hala puan toplar. Halbuki halk, Batı'nın bize günahını bile çok gördüğünü ve bizi engelleyecek, yok edecek ne varsa bize tatbik etmeye çalıştıklarını biliyor ve binlerce tecrübe kazanmış bu konuda. Sen Türkiye dışında kimle görüşürsen görüş, ne senin ne onların bu millete hayrı dokunmaz, şerlerinden korunmak içinde sizlerden kurtulmamız lazım.
  • Vatandaşşş 25.05.2018 19:51
    Yani çokmu zor bunu anlamak.
  • Dede 25.05.2018 18:09
    Ďüşmanlarımizla ortakları kime tapi ler belli oldu
  • vatan sever 25.05.2018 18:08
    ya sen yıllarca chp genel başkan olmadın kılıçdaroğlu seni partiden gitmen için sana bir kemik verdi sen kendini anlatmaya başladın işte sizin zihniyetiniz bu buzuk zihniyet millet uyandı artık yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı biliyor konuştukca batıyorsunuz
  • grey 25.05.2018 17:50
    .batının istediğini açık etti??? ne demek kötü birşey mi?,bu korku telaş niye ? alnı ak olan korkarmı? gerekirse yargılanır temize çıkar. bağımsız yargımız orada duruyor,haa birde derler ki yarası olan gocunur!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek