Adana'nın Kozan ilçesinde kanser hastası kadın, yurt dışından tedavisi için getirilen iki kutu ilacının çalındığı iddiasıyla jandarmaya müracaat etti.

Çukur Köprü Mahallesi'nde, 4 yıldan beri ilik kanseri tedavisi gören 7 çocuk annesi 54 yaşındaki Remziye Altun, jandarmaya başvurarak, iki kişinin evlerine gelip yardım istediğini, daha sonra kendileriyle yakınlık kurup kutusu 6 bin 400 avro olan 2 kutu ilacını çaldığını ileri sürdü. Altun'un şikayeti üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kanser hastası Remziye Altun, iki aylık ilacının çalındığını belirterek, "Bu ilaçlara ulaşmak çok zor. Sosyal Güvenlik Kurumu yurt dışından getirtmişti. Şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz." dedi.
Eşi Mehmet Emin Altun ise eşinin tedavisi için bu ilaçlara ihtiyaç duyduklarını, yardım beklediklerini kaydetti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • mee 09.06.2018 22:02
    şüpheli bir durum.
  • RK.. 09.06.2018 09:02
    Eh insaf yav!!!
  • bence 09.06.2018 07:47
    biraz kuşkulu bu adam yalan söylüyor olabilir.
  • zafer gülten 08.06.2018 23:12
    bana biraz garip ve kuşkulu geldi,kadın iki kişinin kendilerinden yardım istediğini söylüyorda,kendisi yardıma muhtaç ,hasta ve yoksul biri,niye daha zengin kişiler dururken onlardan yasrdım istesinler,sonra yurt dışından gelen pahalı ilaçları olduğunu bilsinler tanımadığı insanlar. sonra Adana lılar malın gözü olur,öyle kandıramassınız,saf değillerdir. kadın ilaçları adamını bulup kendi paraya çevirmiş,yada saklayıp devlet yenisini versin,fazlasını satarım düşüncesinde olabilir.yer köyse pek kamare kaydı görüntüsüde yoktur,ortalıkta kamera olsaydı yalan söyliyemezlerdi.