FETÖ darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD'deki işyerinde Amerikan bayrağını öperken görüntülendi.

Anadolu Ajansı ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimindeki kilit ismi firari Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ı, ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntüledi.

Öksüz’ün kayınbiraderi Yıldırım'ın, New Jersey eyaletinin Manhattan manzaralı Edgewater semtindeki lüks oto satışı ve tamiri yapılan işyerinde müşterilerle ilgilenirken ve çalışanlarıyla konuşurken çekilen görüntüleri AA objektiflerine yansıdı.

Hudson Nehri'nin kenarındaki River Road (caddesi) üzerinde bulunan Edgewater Motors isimli işyerinin önünde, çeşitli markalarda çok sayıda lüks otomobilin yer alması dikkat çekti.

Yıldırım'ın New Jersey'in lüks semtlerinden Ridgefield semtinde oturduğu yaklaşık 550 bin dolar değerindeki üç katlı evinin önünde de çeşitli markalarda 3-4 ayrı araç bulunuyor.    

Adil Öksüz'ün eşi, Yıldırım’ın ise kardeşi olan Aynur Öztürk'te evin önünde AA tarafından görüntülenmiş ve kendisine tahsis edilen Chevrolet Cruze marka arabayı kullandığı kameralara yansımıştı.

AMERİKAN BAYRAĞI AŞKI

Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Yıldırım’ın işyerine ABD bayrağı asmaya çalışırken bunu önce kendisinin öptüğü, ardından yanındaki yeşil tişörtlü çalışanına öptürdüğü görülüyor.

Yıldırım’ın Türk çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla sallıyor. 

Abdulhadi Yıldırım ve çalışanının sevgi gösterisinin ardından bayrak, işyerinin dış kısmına asılıyor.  

- Yıldırım, Batmaz ile Öksüz arasındaki ilişkide kilit isim 

Lüks yaşamı ile dikkat çeken Yıldırım'ın, FETÖ darbe girişiminin iki kilit ismi Adil Öksüz ve Kemal Batmaz arasındaki ilişkide güçlü bir rol oynadığı biliniyor.

Öksüz'le akrabalık ve örgüt bağının yanı sıra sözde sivil imam Kemal Batmaz’la iş ilişkisi ortaya çıkan Yıldırım, başarısız darbe girişiminin planlayıcıları olan FETÖ'cü iki imamın Amerika'daki faaliyetlerinde önemli lojistik destekler sağladı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Adıyamanlı 19.06.2018 18:58
    Yakında o bayraktan kendinize lastikli don da yapsrsınuz.
  • Osmanli Türk 17.06.2018 12:51
    Almanya bu sadece bir kiside deyil bu yaptiklariniz.Bu yaptiklarinizin bedelini ödeyeceksiniz.Artik Türklerin sabri Tükendi
  • Yok 16.06.2018 19:37
    Zavallı burdaki fetöcületde hala onlRı savunsun
  • Gokhan 15.06.2018 08:29
    Adiler
  • Levent 14.06.2018 23:23
    O bayrağın altında geberir gidersiniz inşallah
Daha fazla yorum görüntüle