Sarıyer'de fren yerine gaza basan sürücü, kendisine park için yardım etmeye çalışan işçiyi ezdi. İşçinin hayatını kaybettiği feci kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Edinilen bilgilere göre olay, dün sabah saatlerinde Yeniköy'de yaşandı. Yahya Macit (52) isimli işçi, bir restoranın park alanına girmek için manevra yapmaya çalışan kadın sürücüye yardım etmek istedi. Trafiği durduran Macit, otomobilin arka tarafına geçti. Bu sırada kadın sürücü geri manevra yaparak Macit'e çarptı. Ancak birden panikleyen sürücü, fren yerine gaza basmaya devam etti ve Macit'i otomobilin altına aldı. İşçiyi metrelerce sürükleyen sürücü, bir evin bahçe kapısına çarparak durdu. 

Ağır şekilde yaralanan evli ve 4 çocuk babası Yahya Macit'in yardımına ilk olarak, restoran çalışanları koştu. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Macit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Karaalioglu 18.06.2018 13:30
    Fren yerine gaza basmak nedir ya? Millet arabayı şaka zannediyor. Üzerine bindiğiniz araç en kötü 1 ton ağırlığında. En kötüsü 90-100 beygir. Gücü düşünebiliyor musunuz? Millete peynir ekmek verir gibi ehliyet verirlerse olacağı bu.
  • Hakan Gardaş 17.06.2018 21:12
    İnsanın canı bukadar ucuz olmamalı, atın kadını hapise birdaha oradan çıkmasın
  • Gözlemci 17.06.2018 10:59
    Umarım az bir cezayla kurtulmaz. GAZ ile FREN yerini karıştırana ehliyet verilirse olacağı bu işte. Her önüne gelen araba alınca bu oluyor. Sürmeyi tam bilmez şehir içinde tura çıkar. Ne yol bilir ne trafik kuralı bilir şehir içinde tura çıkar. Sadece kadınları suçlamak istemiyorum ama videoyu izleyince benden başka her kesin aklına kadın geliyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Başka bir haberde arabanın içinde bağrışmalar vardı yazıyor. Bağrışma sonrası gaza basılmış. Ya sinirlisin tartışıyorsun çek kenara konuş hallet işini sonra sür arabayı dörtlüleri yaktın mı sana kim ne söyleyebilir.
  • Şahin 17.06.2018 02:15
    Kaza süsü verilmiş cinayet resmen
  • ...... 17.06.2018 01:32
    Şimdiye kadarki bütün kazaları bayanlar mi yapmiş
Daha fazla yorum görüntüle