FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Jandarma Personel Daire Başkanı Tuğgeneral Veli Turan'ın alıkonulma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahını ele geçiren darbecilerin Tuğgeneral Veli Turan'ı alıkoyma görüntüleri ortaya çıktı.

Karargahda 15 Temmuz 2016'da yaşananlara ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarının da bulunduğu bilirkişi raporu, Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. Raporda dönemin Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tuğgeneral Veli Turan'ı silah zoruyla alıkoyma görüntüleri de yer aldı.

Darbecilerin önce diğer rehinelerin tutulduğu salona getirdikleri Turan'ı daha sonra 3. kattaki salona götürdükleri anlar da karargahın kameraları tarafından kaydedildi.

Kamera kayıtlarına göre Turan, sabah saatlerine kadar burada rehin tutuldu. İlerleyen saatlerde Polis Özel Harekatın karargaha operasyon düzenlemesiyle Turan ve diğer rehineler kurtarıldı.

.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Gambi 22.06.2018 00:21
    Allah’ıma şükürler olsun eşim sağ sağlim kurtuldu şimdi emekliyiz ve huzurluyuz .
  • Egeliden 20.06.2018 13:41
    Bu alçaklığı unutmayacağız.Chp lilerin de namusunu kurtaran Erdoğanı çıplak ellleriyle tankları durduran milletimizi,verilen şehitlerimizi asla unutturmayacağız.
  • sade 20.06.2018 13:07
    reis idamı hala bekliyoruz. idam olmadıkça bu hainler uslanmaz.
  • Mehmet KASTAMONU 20.06.2018 12:55
    SAYIN CUMHURBAŞKIANIM BU FİTNECİLERİN İŞİNİ BİTİRİN ARTIK ! alttaki garibanlara ile zaman kaybetmeyelim onlarada yazık oluyor bu cürüm işlerin hesabını görün İDAM ÖMER HALİS DEMİRİ ŞEHİT EDENLERE İDAM !!! GÖL BAŞINDAKİ POLİS ÖZEL HARAKET BOMBA ATANLARA İDAM !!! MÜSLÜMAN TÜRK HALKINA ELİNDE TÜRK BAYRAĞI VAR İKEN ATEŞ AÇANLARA İDAM !!!