Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü Hoca Abdülmetin Balkanlıoğlu, son yolculuğuna uğurlanıyor. Yüzlerce kişinin katıldığı törende cami avlusu Balkanlıoğlu'nu son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle doldu taştı. Camide yaşanan insan seli havadan görüntülendi.  

  Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü Hoca Abdülmetin Balkanlıoğlu Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Törene, Balkanlıoğlu'nun yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Sevenleri Balkanlıoğlu'nun tabutu başında dualar etti. Balkanlıoğlu'nun sevenlerinin camiye akın ettiği görüldü.

Yüzlerce kişinin katıldığı törende cami avlusu Balkanlıoğlu'nu son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle doldu taştı. Cenaze, töreni havadan görüntülendi. Görüntülerde, Balkanlıoğlu'nun sevenlerinin camiye akın ettiği görülüyor. Camide yaşanan insan seli dikkat çekiyor.

  Balkanlıoğlu'nun naaşı ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yusuf66 23.06.2018 16:03
    Seni seviyoruz mübarek hocam. RABBİM gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun. ALLAH c.c dostu olursan işte binlerce kişi ve melekler dahil cenazene iştirak ederler. Bu kainat ibretlerle doludur nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. RABBİM sen cümle inanları doğru yoldan ayırma her ne kadar günahımız çok olsada senin rahmetin fazlı keremin daha yücedir.
  • Halit 23.06.2018 11:30
    Museylemenin cenazesine kac kisi katilmisti acaba....
  • Kadirnadir 22.06.2018 21:24
    Rabbim mekanını cennet eylesin
  • Fatih Yüktaşır 21.06.2018 19:21
    İnna lillah ve inna ilethi raciun. Mekanın cennet olsun. Üsküdar’da sohbet etti...