24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, milletvekilleri TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırdı. İzmir'den milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile Alpay Özalan TBMM'de kayıt yaptırdı. Dağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın mazbatasını da TBMM'ye teslim etti. Alpay yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak bir harekette karşılarında beni bulurlar" dedi.

EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA MECLİS'E GİTTİ

Milli takımda ve pek çok kulüpte top koşturan, son dönemde ise teknik adamlık yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Meclis'te kayıt yaptırdı. Eşi ve  çocuklarıyla birlikte Meclise gelen Alpay Özalan'ın rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ taktı.

"ÇOK HIRSLIYIM"

Alpay Özalan, "Milletimiz benim hırslı bir kişilik olduğumu futbolculuk dönemimden bilir. Allah'a hamt olsun ki bize verilen görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirdik, bundan sonra da getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çok hırslıyım, çok inançlıyım. Bize verilen görev ne olursa onu layıkıyla yerine getireceğiz. Futbol yaşantımda binlerce insanın karşısına çıktık, ülkemizi temsil ettik ve dünya üçüncüsü olduk ama inanın burada yaşadığım heyecanı hiç yaşamadım" diye konuştu.

İSVİÇRE MAÇINDAKİ İSTİKLAL MARŞI OLAY OLMUŞTU

Birçok maçta hırsıyla öne çıkan Alpay Özalan'ın 16 Kasım 2005'te Türkiye-İsviçre maçı öncesinde okuduğu İstiklal Marşı sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Öyle ki; 24 Haziran gecesi vekil seçilen Özalan, o anların görüntüleriyle bir kez daha gündeme gelmişti.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Emrah koçer 06.07.2018 09:14
    En büyük projesi de bu olabiliR zaten. Döverm asarım keserim. Çünkü ben dayıyım. Millette alkış tutar
  • Ökkeş Özçelik 06.07.2018 00:46
    Helal olsun albay
  • Maho 05.07.2018 21:09
    Alpay muhalefete geldim akıllı olun diyor. Döver bakın demedi demeyin.:)
  • 4444MALATYA gurbet 05.07.2018 20:43
    iyi gördüm alperi yakisikli massalah 1 FC köln den selam
  • Yalçın 05.07.2018 20:26
    Helal olsun Allah yardımcısı olsun
Daha fazla yorum görüntüle