Balıkesir'in Edremit ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi'ndeki kordonda bulunan iş yerinde kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancalarla ateş etti. Kavgada iş yerindeki olaya karışan Abdülkadir Kıymaz, Oğuzhan D. ve sahilde yürüyen Ayten Ö. ile 3 kişi yaralandı. Ayten Ö, sağlık ekiplerince Balıkesir Devlet Hastanesine, Abdülkadir Kıymaz, Oğuzhan D. ile diğer 3 kişi de ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kıymaz, Edremit Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Ayten Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kavgayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Dursun 05.07.2018 14:12
    Ne kavgası be planlı cinayet ,ortada bir şey yokken adam silaha davranıyor.
  • Vatandaş 05.07.2018 11:18
    Sadece şunu söylüyorum 'Su testisi su yolunda kırılır' Asıl olayı çıkaran ve ölen kişinin ismi yok burada. Hayatlarını böyle geçindiriyor bunlar. Onun bunun mekanına kurşun sık, efelik yap vs. Tokalaşır tokalaşmaz tabancaya sarılıyor. Ulan serçe kadar yüreğiniz olsun be!
  • Fatih 05.07.2018 09:25
    Bu olay hic kavgaya benzemiyor. Adam gelip birisi ile tokalasiiyor ardindan silahini cekip sandalyede oturan iki sahisa dogrultuyor. Bu kavga degil planlanmis bir suikast