Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te yemin etmesinin ardından yeni sistem resmen başlamış oldu. Erdoğan, yeni sistemin başlamasıyla birlikte yeni kabinedeki isimleri de açıkladı.

Kabinede görevlendirilen isimlerin alanlarında uzman olan kişilerden seçilmesi dikkat çekerken, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk oldu.

"ÖĞRETMENLİK BİR OLGUNLAŞMA SERÜVENİDİR"

Ziya Selçuk'un yayınlanan bir videosundaki eğitime yaklaşım tarzı dikkat çekti.  "Öğretmenliği birine bir şey öğretmek zannediyorlar. Öğretmenlik bir insanın kendi öğrenme yolculuğudur, kendi olgunlaşma serüvenidir. Öğretmen kendi olgunlaşırsa çocuğa bir faydası olur." ifadelerini kullanan Ziya Selçuk'un konuşmasının ilgiyle dinlenip yoğun alkış aldığı görülüyor.

 

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Silver 12.07.2018 01:20
    Allaha emanet gidiyoruz, ben artık birşey demek istemiyorum Rabbim evlatlarımıza sahip çıkar inşallah. İşimiz çok zor çok :(
  • Mesut Yaprak 11.07.2018 10:53
    Umarız Koltuk sevdasına Kapılıp Olgunlaşma sürecini unutmaz Ve Gelecegımız Cocuklarımıza Faydalı egıtım sıstemlerı yaratırsınız..Eşit--Parasız her kesımden ogrencının yetişebılecegı..
  • sadi 11.07.2018 10:25
    55 yılı devirdim kimler geldi kimler geçti görecegiz ne çıkacak herbir çocugum farklı sistemle egitimini sürdürdü sürdürüyor yeter
  • Öğretmen 11.07.2018 00:34
    Bir ülkenin eğitimdeki başarısı ögretmene verilen değer ile doğru orantılıdır. Umarım başarımızda değerimizde artar.
  • Selim 10.07.2018 21:29
    Konuşma çok iyi ama icraatanasıl dökülecek,bunuda zaman gösterecek.
Daha fazla yorum görüntüle