Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasındaki sıcak temas saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çatışma alanından dumanlar yükseldiği ve çatışma seslerinin duyulduğu görüldü.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma yaşandı. ‘Kobra’ diye tabir edilen zırhlı araçtan açılan ilk ateş sonrası bölücü terör örgütü üyelerinin arazi üzerinde kaçıştıkları, aralarında yaralılar olabileceği öğrenildi. Temasın sağlandığı bölgeye çok sayıda asker ve polis özel hareket timleri sevk edilirken İnsansız Hava Araçları da (İHA) havalandırılarak arama tarama faaliyetine katıldı. Çatışma anı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde çatışma seslerinin duyulduğu ve çatışma alanından dumanlar yükseldiği görüldü.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Ergun 18.07.2018 15:37
    Kesinlikle ya ölü ya diri yakalanmali Tabiki ölü istiyorum
  • hakan 18.07.2018 15:08
    taş üstünde taş terörist vücudunda baş koymayın, gerekirse yakın tüm ormanı ama o itlerin leşini serin meydanlara , ey türk korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, kıyamet bölücülerin başında kopacak
  • Xye 18.07.2018 14:09
    Okadar askere gerek yok kardesim yahu biizmi yaniliyoruz onlarmi gör(e)miyorlar anlamak mümkün degil!!!!! Gönder SIHA nin birtanesini 24 saat dolassin tepeleri de ciktiklari an leslerini serin namussuzlarin!!!
  • Fazıl 18.07.2018 13:07
    Abla Allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin. çok duygulandım. helal olsun sana. içini ferah tut Allahın izniyle yiğitlerimiz orada
  • Yavuz 18.07.2018 10:09
    Suriye'de operasyon bekledikçe içerde terörist alçakları rahat durmuyor. ABD bizi oyalamaktadır.
Daha fazla yorum görüntüle