İstanbul Sancaktepe’de akılalmaz şekilde dikkatsiz davranan bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Çok düşük bir hızla seyretmesine rağmen, bomboş yolda anne ve çocukların üzerinden geçen sürücü, birilerini ezdiğinin farkına bile varmadığı için frene basmadı; dolayısıyla arka tekerleriyle de ezmeye devam etti.

İstanbul Sancaktepe'de bir hafif ticare araç sürücüsi, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Anne ve çocuklarını yaklaşık 3 metre sürükleyen sürücüyü, çevredeki vatandaşlar uyararak durdurdu. Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koştu.

YARALI ATLATTILAR

Olayı gören çevredeki esnaflardan İbrahim Yavuz "Araba ile caddeye dönmek isterken, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın ve çocukları altına aldı. Kadının bacağı kırılıyor, çocuklarda ufak sıyrıklarla atlatıyor olayı. Kadının durumu çocukların durumuna göre biraz daha ağırdı" dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, bir süre bekleyen anne ve çocuklar dikkatlice yolun karşısına geçiyor. Bu sırada caddeye dönen dikkatsiz sürücü, anne ve çocuklarını ezerek aracın altına alıyor. Olayı gören vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koşuyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • vatandaş 19.07.2018 17:34
    telefonla konuşuyor olsa bile böyle bir şey mümkün değil araba sarsılıyor nasıl farketmez
  • ramazan 19.07.2018 14:00
    Allaha şükür ki ölümlü bir olay olmamış. Eğitim, Eğitim, Eğitim: Şimdi başlasak çocuk yaşta trafik kuralları koysak uygulamaya kalksak inanın, Muhalefet olup yine bildiğimizi yapar, ona göre hareket ederiz. Ama bi yerlerden başlamak gerek.
  • gurbetci 19.07.2018 13:35
    Cinayet denilemez,yoksa surucu aniden kacar idi.Resmen acemilik.Bunlara ehliyeti vereni ciddi sekilde kontrolden gecirmeli.Ehliyeti almak o kadar kolay olmamali! Surucu okulu acmak hele hic kolay olmamali,hocalarin hepsi tekrar zorunlu egitimden gecirmeli.Yoksa eksik egitimli suruculer bi 20 yil daha teror estirirler.
  • halk 19.07.2018 12:19
    mutlaka tlf la konuşuyordur ,istanbulda trafiğe bakın 3 araçtan biri tlf la konuşuyor birde mesajlaşıyor, şehirdeki tum kameralar kırmızı işik sıstemi gibi olmalı bu kameralar sayesinde tlf la konuşanlar tespit edilip en az 5000 tl olmak şartıyla kullandığı aracın kasko değerinin 10 da biri ceza uygulanmalı
  • minber 19.07.2018 11:41
    cinayete teşebbüsten yargılanıp ceza almalı ve ömür boyu ehliyetine el konulmalı
Daha fazla yorum görüntüle