Rize'de, belediye tarafından yol kenarına konulan çiçek ekili saksılar tahrip edildi. Olayın şüphelisi özel güvenlik görevlisi F.T., güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenerek gözaltına alındı.

Olay, önceki gece Çarşı Mahallesi'ndeki dönel kavşakta meydana geldi. Belediye tarafından kavşak düzenlemesi kapsamında yaptırılan ve yol kenarına konulan çiçeklerin ekili olduğu saksılar tahrip edildi. Belediyenin suç duyurusu üzerine harekete geçen polis ekipleri, incelemeye aldığı mobese görüntüleri üzerinden, saksiları tahrip eden kişinin özel güvenlik görevlisi F.T. olduğunu belirledi. Şüpheli, gözaltına alındı. İfadesinde alkollü olduğunu ve yaptığının farkında olmadığını öne süren F.T. hakkında, 'kamu malına zarar verme' ve 'toplumun huzur ve sükûnunu bozma' suçlarından yasal işlem yapıldı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yiyidomehmet 21.07.2018 13:51
    Bu ne rezillik yaaa.oldu canim alkulluyum de çik işin içinden.
  • isa 19.07.2018 20:12
    alkol indirim sebebimi cehennemin dibinde içsin haysiyetsiz dışarıda çıkmasınlar. içmek özgürlük değil yasaklansın nerede içerlerse içsinler yunanistana gidip gelsinler oradakilere zarar versinler.
  • Can 19.07.2018 17:24
    Bizim hakimler isi bilmiyor, böylerine 120 sene verecek hakimler, eh neden bu kadar fazla ceza diye itiraz olursa, hakimde eh alkollüydüm hatirlamiyorum der ve dava kapanir.
  • Fatih 19.07.2018 16:04
    Ickili oldugu yürüyüsünden belli zaten lakin ne yaptigini bilmeyecek kadarda asla degil. Kaldiki asfaltin üzerine atarak baska insanlarinin araclarina zarar verme durumu olusturmasida mahkemece dikkate alinmaliydi bence