Gözaltına alınmadan önce son röportajını Nevşin Mengü'yle yapan Adnan Oktar, Mengü'yü iltifat yağmuruna tuttu.

Polis operasyonuyla gözaltına alınarak tutuklanan Adnan Oktar'a ait Çengelköy'deki villaya son giren gazeteci Nevşin Mengü oldu.

"NEVŞİN ÇOK MUHTEŞEM BİR İNSANSIN"

Adnan Oktar ve aslan olarak hitap edilen erkeklerin olduğu bir odada röportaj yapan Mengü, Oktar'ın "Çok çok güzelmişsin Nevşin. Ben seni televizyonda görüyordum ama orada daha ciddi, daha resmiydin. Ama buradaki görünümün gerçek yönün çok kadınsı hem çok güzel hem çok dolu dolu keskin zeki bakışların. Çok muhteşem bir insansın." iltifatlarına maruz kaldı.

KAMERAYA İZİN VERMEDİLER

Oktar'ın saray yavrusu villası hakkında bilgi de veren Mengü, " Röportaj için özel şart koştular, villaya tek başıma gittim. Çekimleri kendi ekibi yaptı, görüntüleri de istediğimiz formatta bize teslim ettiler.

"RÖPORTAJ BİTER BİTMEZ AYRILDIM"

Villa tahmin edeceğiniz üzere süslü püslü, duvarlarda nü tablolar var. Villanın sadece bir kısmını görebildim, çok da fazla gezdirmediler. Neredeyse röportaj biter bitmez villadan ayrıldım."

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Hahah 21.07.2018 10:32
    Kedicikleeerrr
  • Demokrat 20.07.2018 23:54
    Nevsin neden dogru durust hocalarla degil de boylesiyle roportaja gitmis? Ya da Nevsin ne zamandir hacilara hocalara merak sarmis? Ya da adam hak yolunu savunan gercek bir hoca olsa idi Nevsin gider onunla roportaj yapip onu televizyona cikarir miydi? Isin ozeti: KORLERLE SAGIRLAR BIRBIRINI AGIRLAR.
  • Hasancan 20.07.2018 17:53
    Kadınları hep zayıf taraflarından vurmuş. Güzelliklerini ön plana çıkararak zayıf düşürmüş daha doğrusu. Mengü'yü bile gafil avlamış, gülüşlerinden belli oluyor.
  • alperen 20.07.2018 17:39
    bu adamın hala ne kadar tehlikeli olduğunu anlamamışsınız. kadınların en büyük zaafı yerinde ve gerçek iltifatlar (iltifat: taltif etmekten gelir, iltifatta abartı vardır duymaktır. şimdi bu kadına bu iltifatı yaptıktan sonra bu kadının bu adama ne tür sorular sormasını bekliyorsunuz. çok mu sıkıştırmasını, rasimin sorduğu gibi motorlar cariyeleri mi soracak. ki Rasim Ozanı da övdü. ama rasim yemedi bunu. huyuna gitmedi. kadınlar daha zayıf varlıklar. adam sohbeti yumuşak yapmak için uğraşıyor. siz de ooo nevşine neler dedi tarafındasınız.
  • raci 20.07.2018 17:18
    bu tipler , müslüman hocaların yanına gitmezler ama nerde pkklı terörist var, nerde sahte hoca var el etek öpmekten geri durmazlar.
Daha fazla yorum görüntüle