ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Burnet kasabasından, pilotla birlikte içindeki 13 kişi ile birlikte havalanan İkinci Dünya Savaşı döneminden kalma Douglas C-47 tipi uçak kalkıştan çok kısa bir süre sonra yere çakıldı.

Düşer düşmez alev alan uçakta bulunan yolcular küçük yaralarla kazayı atlatırken, bir yolcu helikopterle hastaneye kaldırıldı. "Bluebonnet Belle" tipi uçağın düşüş görüntüsü, apronda bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Teksas’ın orta bölgelerinde bulunan Burnet kasabasındaki bir havaalanından hava gösterisine katılmak için Wisconsin eyaletine bağlı Oetkosh kasabasına gitmek üzere havalanan uçak, kalkıştan hemen sonra keskin bir şekilde sol kanadı üzerine doğru eğilmeye başladı. Sol kanadın piste çarpmasıyla birlikte savrularak sürüklenmeye başlayan uçak daha sonra alev aldı. Uçakta bulunan pilot ile yolcular, ilk yardım ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sağ olarak kurtarılırken, bir yolcu helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Erdogan 24.07.2018 00:09
    Ülke Pilot kayniyor, herkez ucus hocasi olmus.
  • Mizah 23.07.2018 14:02
    Sanki ters rüzgar almış gibi. Pilot kalkmakta acele etmiş. Biraz daha hızlanmalıydı. Kabahat uçakta değil.
  • aek 23.07.2018 12:04
    yere mi çakıldı. yere çakılması için uçağın havalanması gerekir. uçak havalanamadıki. kimse kimseyi kandırmasın.
  • gladyatör 23.07.2018 09:39
    Yorulmuş artık yaşlı kurt.
  • Kamil 22.07.2018 22:13
    Açık pilot hatası. Uçak kalkışta hafif sağa yatınca güya onu düzeltmek için sola yatırmış. Fakat sola manevrayı ayarsız yapıp dozu kaçırdığı için uçak tam sola yatmış hatta o kadar ki sola dönmüş.
Daha fazla yorum görüntüle