Beyoğlu’nda taksiyle evlerine gelen 2 kadın, arabadan indikleri sırada kapkaççı dehşeti yaşadı. Kapkaççılar çantasını vermek istemeyen kadını yerlerde sürükledi. O dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Olay, 3 Temmuz günü Beyoğlu Hacı Ahmet Meydanı yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, 2 kapkaççı ticari taksi ile evine gelen kadınları görünce takip etmeye başladı. Taksiden inen kadınların bina girişinde kapıyı açmaya çalıştığını fark eden kapkaççılar koşarak kadınların yanına gelip birinin çantasını aldı. 

Kapkaççının saldırısı sonrası çantasını bırakmak istemeyen kadın hayatının şokunu yaşadı. Kapkaççı, çantasını bırakmayan kadını yerlerde sürükledi. Daha sonra çantayı alan kapkaççı hızla olay yerinden uzaklaştı. Kapkaççılar kaçarak uzaklaşırken, kadının yere düştüğünü gören taksici ve çevredeki vatandaşlar kadının yardımına koştu. 

2 kadının yaşadığı kapkaççı dehşeti çevrede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • devrim 23.07.2018 18:30
    bu alçaklığı hangi cezanın caysırır. cezalar yok denenecek kaar az olursa bunların arkası gelmez. polis yakalar iki gün sonra serbest. çünkü caydırızı ceza yok.
  • Selam 23.07.2018 18:00
    Kadınların Müslüman, kafir, normal, ve anormal olmasını tartışmadan gerçekleşen eylemi tartışmak ve eleştirmemiz gerekirdi diye düşünüyorum... Kesinlikle cezaların artması ve caydırıcı olması gerekirdi... (Kadınların durumunu ahlak masası ekibinin araştırması gerekir)
  • teoman 23.07.2018 16:53
    3 gün yatar çıkarlar...
  • dnz 23.07.2018 16:42
    abi daha sonra taksının yanına gelen ıkı cocuk onlar deılmı aynı kıyafetler aynı kısıler
  • ilhan841 23.07.2018 16:40
    kapkaccilar geri gelmisler olayi izliyorlar ama bu kadinlarda normal kadinlara benzemiyorlar
Daha fazla yorum görüntüle