Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, özel halk otobüs şoförünün aracını aniden sürücü kursu otomobilinin üzerine kırmasının ardından çıkan kavgada bir kadının darbedildiği öne sürüldü.

İddiaya göre, Seher Şanlı idaresindeki özel halk otobüsü, bir sürücü kursu aracında direksiyon eğitimi alan Hacer Özkaya yönetimindeki otomobilin bulunduğu sol şeride aniden geçiş yaptı. Otobüsün kendi aracına çarpmaması için fren yaparak yavaşlayan Özkaya, olası bir kazayı önledi.

Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi otobüs durağında şoförü uyarmak için yanına giden eğitmen Gönül Mercan ile Seher Şanlı arasında tartışma çıktı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Kamil 24.07.2018 23:06
    Kadının erkek gibi saldırdığı bir çağa geldik, siz neden bahsediyorsunuz.? Kadın polis mi ki arabayı zorla durduruyor ? Görüntüler varsa polise verecen , o kadar kişini olduğu otobüsü mağdur etmek doğru değil.
  • Cengo 24.07.2018 22:50
    Video'da tam gözükmüyor, otobüs orta şeritten giderken, sürücü kursu aracı hız kesiyor, o andan itibaren hızını düşürmeyen otobüs şöförü sağ şeritten sollama yaparak tehlikeli bir biçimde orta şerite geçiyor..Sürücü kursu aracı ilkönce hatalı yavaşlama yapsada otobüs sürücüsünün yaptığı daha büyük hata...Zaten videonun sonuna doğru kendi hatasını itiraf ediyor. otobüs şöförü...Benim yaptığım hataya sinirlendi galiba diyerek..
  • Recep 24.07.2018 16:20
    Otobüs şoförü dalmış, kural hatası ve dikkatsizlik var. Bilinçli yapılan hareket değil. Otobüs refüje girebilir di veya otomobile kaza yaptıra bilirdi. Kadın sürücü çok tepkili, kimseye bir şey olmadığına göre olayı devam ettirmenin anlamı yoktu.
  • AcemiyimBen 24.07.2018 15:26
    Kim suçlu kim haklı bilmiyorum ama ben olsam durmaya çalışmazdım nasıl olsa acemiyim araç da benim değil vur gitsin sonra izle cümbüşü bak bir daha acemilerden nasıl kaçıyor
  • Faruk 24.07.2018 12:56
    Arkadaslar, acik ve net söylüyorum otobüs soförü can alacak derecede kural hatasi yapiyor. Yolun ileride sag taraftan daraldigini cok net bir sekilde görebilirken ve vaktinde kimseye zarar vermicek sekilde sag seritten orta seride gecebilecek vakti varken hizini kesmiyerek son ana kadar ilerleyip aniden serit degistiriyor. Orta seritte giden kadinin hic bir hatasi yok.
Daha fazla yorum görüntüle