Edinilen bilgilere göre olay, Esenyurt’ta öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan Suudi Arabistan uyruklu Nidhal Mohammed Tımraz isimli şahıs, çocuğunu yol ortasında dövmeye başladı. Dayakla yetinmeyen cani adam, daha sonra küçük çocuğun kafasını yol ortasında bulunan demir bariyerlere vurmaya başladı. Son olarak da çocuğu birkaç kez sırt üstü yere vuran adama bu sırada yoldan geçen sürücüler müdahale etti. Çocuğu cani adamın elinden alan vatandaşlar, adamı linç etmeye kalktı. Bu sıra da tesadüfen yoldan geçen sivil bir polis memuru araya girerek cani babayı linç edilmekten son anda kurtardı. Gözaltına alınan baba, tedavisi yapılmak üzere Esenyurt Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • hakkı 07.08.2018 09:19
    Türk vatandaşı olup böyle hareket edebilecek bir çok insan mevcut. Yetmezmiş gibi bir de suriyeli arap afgan şu bu doluştu ülkemize. Onlar kültür olarak bizden daha gerideler ve zaten karakteri oturmamış toplumumuzu olumsuz etkiliyorlar. Ayrıca maşallah millet linç fırsatlarını hiç kaçırmıyor
  • Ensar Cevval 07.08.2018 08:38
    Zavvalı Halkım! .3,dünya ülkesine döndük.Linç kültürü gelişmeye başladı.Suçlu adamı linç edeceğinize devletin kolluk kollarına teslim etmek neden aklınıza gelmiyor.
  • Ts61 06.08.2018 22:14
    Sivil niye araya giriyor bitirsinler o caniyi
  • Bilmiyoruz ki 06.08.2018 21:57
    O adamın yaptığı asla doğru değil ama adamın psikolojik rahatsızlığını ne olduğunu bilmiyoruz bu yüzden ona da hemen bir yargılama yapamayız ki . Allah hepimizi şaşırmaktan korusun .
  • Çiçek 06.08.2018 21:39
    Böyle insanlara çocuk verilmemeli devletimiz bu küçücük derdini anlatamayan ve ne olduğunu bile bilmeyen zavallı yavrum allah celle celalühü seni korusun devletimiz bu ve bu durumdaki meleklerimiz korusun amin
Daha fazla yorum görüntüle