Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mehmetçikler için ‘Bil Oğlum’ türküsünü seslendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı makamında ziyaret eden Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl, Yerlikaya ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve mehmetçikler için sözleri Servet Kabakçı’ya ait olan "Bil Oğlum" türküsünü söyledi. Türküyü seslendirdikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj gönderen Yerlikaya ve Bingöl, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başkanı Sevgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a armağanımızdır" ifadelerini kullandılar.

Daha öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sınır birliklerini ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Hudut Karakolu’nu ziyaret ettiği esnada Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı ile birlikte ’Bil oğlum’ türküsünü seslendirmişti ve videoyu sosyal medya hesaplarından "Şerefiyle tarih yazan tüm kahramanlarımıza..." ifadesini kullanarak paylaşmıştı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Cemal 10.08.2018 16:05
    Hepsinin ağzı na saglik
  • mehmet emin 08.08.2018 18:50
    Helal olsun.....
  • Leyla 08.08.2018 18:15
    Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Bingöl ve Hamza Yerlikaya teşekkürler, ağzınıza sağlık,
  • ali 08.08.2018 17:50
    bu zor günlerden geçtiğimiz dönemde ,ekonomik savaş açılan bu dönemde dikkate alınması gereken nasihat gibi olmuş,ağızlarınıza sağlık
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek